Home » DJS Hekwerken

DJS Hekwerken

Door niek@excellentmagazine.nl

Hoogwaardige toegangspoorten op maat

Al sinds 1995 is DJS Hekwerken gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige toegangs-poorten op maat. Uniek, zeer fraai en geheel volgens de wensen van de opdrachtgever. Het vakman-schap, de jarenlange ervaring, het oog voor design en de zeer ruime en veelzijdige collectie maken dat DJS Hekwerken aan elke wens kan voldoen. In het in 2017 geopende Experience Center maken bezoekers kennis met de vele mogelijkheden en krijgen ze in de achtergelegen fabriek een perfect beeld van de kwaliteit en het geleverde maat- en vakwerk van DJS Hekwerken.

DJS Hekwerken heeft een unieke collectie draai- en schuifpoorten in verschillende stijlen. In de hoogwaardige Stijlcollectie vindt u onder meer tijdloze poorten, moderne draaipoorten, klassieke hekwerken en landelijke schuifpoorten. De Stijlcollectie van DJS Hekwerken bestaat uit bijna 100 doordachte modellen draai- en schuifpoorten, die de ervaren en vakkundige medewerkers voor elke opdrachtgever op maat kunnen maken. Via de website van het kwaliteitsbedrijf kunt u thuis met de 3D-ontwerpmodule aan de slag om in zeven eenvoudige stappen zelf een toegangspoort samen te stellen. Iets dat uiteraard ook mogelijk is in het Experience Center, waar u op een groot scherm uw gedroomde toegangspoort – verwerkt in een foto van uw oprijlaan – ziet en kunnen accessoires of palen worden toegevoegd of verwijderd. Het maatwerkproduct wordt vervolgens op basis van uw wensen getekend en op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Bij DJS Hekwerken the sky the limit. De ongekende mogelijkheden die DJS Hekwerken te bieden heeft, komen voort uit het vakkundige, creatieve en veelzijdige team van medewerkers. Zo hebben ze niet alleen verstand van houtnerven en staalsoorten, maar ook van de achterliggende technieken om de poorten op afstand te openen. Mensen kunnen kiezen voor een cijfercode, een sleutelscha-kelaar en zelfs een vingerscan. Maar het is ook mogelijk de poort te openen via een persoonlijke app op de mobiele telefoon of tablet.

Het Experience Center van DJS Hekwerken is 6 dagen in de week geopend.

DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
Hooglandseweg 2
4214 KG, Vuren
Tel: 0183 – 56 20 38
info@djshekwerken.nl
www.djshekwerken.nl

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief