Home » Doordachte keuken met moderne details

Doordachte keuken met moderne details

Door admin

Stijlvolle keuken

De keuken kenmerkt zich door een robuust eiland met geïntegreerde tafel en een kastenwand met open haard waar een uitgekiend metalen draagconstructie in is verwerkt. Hierdoor is het mogelijk de open haard zwevend te maken.

Tevens functioneert deze haard als roomdivider tussen keuken en woonkamer. De doordachte details verfijnen deze keuken en geeft het een moderne uitstraling.

De zijwanden, fronten en het blad van het eiland zijn vervaardigd uit Corian. Om de keuken zo strak mogelijk te houden, zijn de fronten elektronisch te openen zonder zichtbare grepen

High-end keukenspecialist

Sinds 1985 creëert Culimaat high end keukenconcepten die zich kenmerken door een uitgesproken design en hoogwaardige kwaliteit en uitstraling.

Het team van ambitieuze Kitchen Artists wordt gedreven door de liefde voor luxe keukens, een grenzeloze creativiteit en het streven naar absolute perfectie. Zij dagen zichzelf graag uit en denken altijd een stap verder. Het bestaansrecht ontlenen zij aan het feit dat zij anders willen zijn dan de omgeving.

Maatwerk betekent bij Culimaat dat elk detail wordt afgestemd op de gebruiker. Want iedereen leeft op een andere manier. Elk high end keukenconcept is daarom een unieke combinatie van vormgeving, kleur, materiaal en afwerking en vertelt het afzonderlijke verhaal van een klant.

Het zijn feitelijk kunstobjecten die zodanig zijn vormgegeven dat ze optimaal bij de gebruiker passen. Ze benaderen de keuken vanuit de visie dat het meer is dan alleen een ruimte om te koken.

Dit project is gerealiseerd door Culimaat in samenwerking met architect Frank Willems

Klik voor meer informatie over de high-end keukenspecialist.

 

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief