Home » Douchegoten voor iedere badkamer

Douchegoten voor iedere badkamer

Door admin

Design in iedere badkamer

Een douchegoot lijkt iets onbeduidend klein, je spoelt er douchewater mee weg en het moet goed functioneren. Toch is er in de afgelopen jaren iets veranderd. Want de badkamer is een leefruimte geworden waar je mag genieten en ontspannen.

De douchegoot is daarin een onmisbaar designproduct geworden. ACO, een gerenommeerd producent van ShowerDrain douchegoten, biedt volop keuzemogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot trendy. Van een no-nonsense uitstraling tot een hotel-look.

Finishing touch

Of het nu gaat om een nieuwe of te renoveren badkamer in huis, hotel of wellness, de douchegoot is een design- product. Daarom is de ShowerDrain verkrijgbaar in diverse roosterdesigns; van massief rvs tot een rooster met tegelinleg.

Van een rooster met motief tot een gepoedercoate uitvoering in wit, zwart of goud. Ook zijn er, naast de standaardafmetingen, ook langere douchegoten mogelijk. Door deze ruime keuze in doucheroosters is elke badkamer in te richten naar ieders persoonlijke stijl waarbij de ShowerDrain douchegoot de finishing touch geeft.

Onbezorgd genieten

Om optimaal te kunnen genieten tijdens het douchen is een snelle afvoer van het water noodzakelijk. Helaas blijft het regelmatig schoonmaken van de douchegoot nodig maar dat hoeft gelukkig niet veel tijd te kosten. Want het gladde elektrolytisch gepolijste oppervlak zorgt voor minder vuilaanhechting en het stankslot is eenvoudig uitneembaar en te reinigen.

Dankzij dit doordachte ontwerp worden verstoppingen en overstromingen voorkomen, zodat je optimaal kunt genieten van wellness-momenten.

Innovaties

De kwalitatief hoogwaardige douchegoten van ACO worden in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Afgelopen jaar heeft de ShowerDrain type C een facelift gekregen.

In de nabije toekomst komt ACO met de nieuwe ShowerDrain S+, een strak ontworpen douchegoot die gemakkelijk te monteren is en nauwelijks onderhouden hoeft te worden.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief