Home » Droomboerderij met JASNO shutters en blinds

Droomboerderij met JASNO shutters en blinds

JASNO

Door Veerle van Heertum

In het Noord-Brabantse Zeeland staat de droomboerderij van Mark en Chantal. JASNO shutters en blinds hebben ook een plekje in het prachtige interieur.

Shutters voor schuine ramen

Mark en Chantal vonden het belangrijk om het ware hotelgevoel te creëren in hun slaapkamer. Daarom kozen zij voor een slaapkamer en badkamer in één, van elkaar gescheiden door een half hoge wand. De ramen in deze ruimte lopen schuin af, waardoor de zoektocht naar de juiste raamdecoratie een uitdaging was. JASNO shutters (houten binnenluiken) bleken de perfecte oplossing voor deze speciale raampartij. Omdat JASNO shutters op maat worden gemaakt, zijn ze geschikt voor iedere raamvorm. De strakke Matte Black shutters met lamelmaat L accentueren de hoge, puntvormige ramen in de slaap- en badkamer van Mark en Chantal en vangen direct de aandacht. Handig: de bovenste en onderste lamellen zijn apart van elkaar te bedienen. Zo kunnen Mark en Chantal op ieder moment de gewenste lichtinval en privacy bepalen.

Eenheid in het interieur dankzij JASNO blinds

De keuken is het hart van het huis voor Mark en Chantal. Mooie en functionele raamdecoratie in deze ruimte was dan ook erg belangrijk voor hen. Om de strakke look en de eenheid in het interieur te behouden kozen Mark en Chantal voor JASNO blinds in de keuken en in het kantoor. Deze houten jaloezieën, tevens in de kleur Matte Black, zijn gemaakt van het duurzame Paulownia hout; een lichte, stevige houtsoort die ervoor zorgt dat de lamellen niet kromtrekken. Bovendien geeft deze houtsoort met subtiele nerfstructuur de jaloezieën een exclusieve uitstraling. De JASNO blinds in de keuken en kantoor zijn uitgevoerd met het unieke privacykoord. De koorden lopen dan aan de voor- en achterzijde van iedere lamel, waardoor de jaloezieën extra verduisterend zijn en nog meer privacy bieden. Het verschil met shutters? De lamellen van de jaloezieën trek je omhoog of kantel je door middel van bedieningskoorden.

JASNO raamdecoratie voor jou?

Ben jij benieuwd wat onze producten in jouw interieur kunnen betekenen? Vraag een gratis brochure aan of plan een vrijblijvend adviesgesprek in met een JASNO adviseur. Wij helpen je graag in je zoektocht naar de ideale raamdecoratie voor jouw persoonlijke woonwensen.

Ontdek de vele vaardigheden van JASNO

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief