Home » Droomtuin in perfectie

Droomtuin in perfectie

Door admin

Specialisten

J. Spaargaren Hoveniers is gespecialiseerd in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van (exclusieve) tuinen. U heeft vast wel een beeld van uw droomtuin in perfectie. J. Spaargaren Hoveniers zorgen ervoor dat door persoonlijke aandacht, ervaring en vakmanschap die droomtuin werkelijkheid wordt.

De nodige kennis, ervaring en vakmanschap komen kijken bij het aanleggen en onderhouden van tuinen. Het begint bij het luisteren naar uw wensen, het uitwerken van een tuinontwerp op maat en het daadwerkelijk uitvoeren van het aanleggen en onderhouden van de tuin. Het team van J. Spaargaren Hoveniers kan voorzien in tuinontwerp, aanleg, onderhoud, bestrating, beplanting en het bouwen van tuinhuizen. Haar kennis over planten, bomen en natuurlijk materiaal is goed aanwezig. Zij voorzien u van professioneel advies.

Manier van werken

J. Spaargaren Hoveniers vertelt u graag hoe zij te werk gaan, wat u van hen kan verwachten en met welke visie zij de projecten aanpakken. Door hun jarenlange ervaring en tevreden klantenkring hebben zij alles in huis om ook van uw tuin een waar paradijs te maken.

Onderhoud als specialisme

Het onderhouden van tuinen is specialistisch werk. Los van het feit dat het zéér veelzijdig is, is het niet alleen belangrijk om exact te weten wanneer werkzaamheden dienen te worden uitgevoerd, maar zeker ook hóe dit dient te gebeuren. Met name is dit bijvoorbeeld van belang bij het snoeien van bomen, struiken en heesters, bij het onderhouden van gazons en waterpartijen en bij bestrijding van planten- en bomenziektes.

Tuininspiratie

Voordat u met uw tuin bezig gaat, is het belangrijk om te weten welke stijl bij u past. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk dat het lastig is om de juiste keuze te maken. J. Spaargaren Hoveniers helpt u graag bij dit proces. Laat u inspireren door haar tuinontwerp voorbeelden die zij door de jaren heen hebben bewerkstelligd. Alle tuinen die zij aanleggen en onderhouden zijn maatwerk.

Exclusieve Tuinen

J. Spaargaren is een flexibel en dynamisch Hoveniersbedrijf op het gebied van aanleg en onderhoud van exclusieve tuinen. Een combinatie van goed opgeleide medewerkers, moderne machines en een platte organisatie structuur resulteren in kwalitatieve, hoogwaardige goed onderhouden exclusieve tuinen en buitenverblijven.

J. Spaargaren staat voor tuinonderhoud van kwaliteit en betrouwbaarheid. Door onze korte doorlooptijden en tijdige dienstverlening hebben wij een tevreden klantenkring opgebouwd.

Bekijk de mogelijkheden bij J. Spaargaren Hoveniers

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief