Droomwoning biedt landelijke sfeer

Sfeer en ambacht met een verhaal

Een eeuwenoud verhaal van karakter, luxe en kwaliteit: dat realiseert Waaijenberg Eikenhout met duurzaam oud eiken in elke woning. De eiken van soms wel 400 jaar oud creëert een unieke, bijzondere sfeer in deze droomwoning.

Eikenhout voor iedere ruimte

Het eikenhout van Waaijenberg is in elk soort interieur toe te passen. Ongeacht of het nu gaat om een Kempische stijl kenmerkend voor dit interieur of het interieur van boerderijen, stallen en woningen. Duurzaam oud eiken van Waaijenberg komt tot zijn recht in zowel een traditioneel als modern interieur. Zoals u kunt zien, straalt het eindresultaat altijd luxe en sfeer uit.

In dit interieur is het levendige hout gecombineerd met strakke gestucte wanden en plafond. De woning krijgt zijn unieke en luxueuze uitstraling door het eikenhout in de erker te combineren met strakke zwart stalen kozijnen.

Advies & begeleiding

Gedurende het hele project werkt Waaijenberg nauw samen met de aannemer, architect en de klant. Zij geloven dat het beste eindresultaat behaald wordt door onze expertise en ervaring in te zetten bij aanvang van een project. Dit duurzame eikenhout is exclusief en heeft een eigen karakter wat vraagt om passie en vakkennis. Dat is de reden dat zij graag meedenken over het ontwerp met de opdrachtgever en architect.

De sfeer van vroeger in een modern jasje

Met de eiken van Waaijenberg geven zij het oude erfgoed door, gecombineerd met de moderne eisen en het comfort van tegenwoordig. Deze synergie passen zij toe in grote en kleine projecten. zij kunnen een nieuwe woning inrichten of uw huidige woning restylen. Met behulp van 3D-impressies hebben de opdrachtgevers direct een beeld hoe hun ontwerp of woning verandert door het toepassen van een aantal oud eiken elementen. Zorgvuldig ontworpen details zorgen voor een adembenemend effect!

Meerwaarde oud eiken

De oude eiken van Waaijenberg is honderden jaren oud en hierdoor is het hout helemaal uitgewerkt en droog. Dat heeft ten opzichte van nieuw eikenhout een absolute meerwaarde voor uw woning. U geniet van een ongekende sfeer die zorgt voor een luxe uitstraling in uw interieur. Daarnaast heeft het oud eikenhout ook een praktisch voordeel. In tegenstelling tot het krimpen en kromtrekken van nieuwe eiken balken, gebeurt dit niet bij oud eiken. Dat is de reden dat dit hout ook uitermate geschikt is om te gebruiken in interieurwerk, zoals trappen, deuren, keukens en kasten.

Eikenhout brengt leven in uw woning

Waaijenberg bewaart en hergebruikt antieke eiken gebinten en tovert ze om in werkelijk prachtige interieurontwerpen. Dat doen zij met de kennis en ervaring waar eikenhout om vraagt. Zo voegen zij sfeer en karakter toe aan uw interieur.

Elke droomwoning is uniek!

Neem contact op met Waaijenberg Eikenhout voor professioneel advies op maat.