Home » Duurzaam blijft trendy

Duurzaam blijft trendy

Door admin

Kleuren & materialen

Ondanks dat er elk jaar bepaalde uitgesproken kleuren of materialen trendy zijn, blijft duurzaam ook een belangrijk statement. Hergebruik, gerecyclede materialen of producten die lang meegaan maken dat de wereld er niet op achteruitgaat. Dat vinden we steeds belangrijker.

Daarnaast zijn er kleuren die blijven en natuurlijke materialen die het komend jaar nog goed doen.

Donkerblauwe gordijnstoffen

Dé interieurkleur van nu blijft donkerblauw. En dat is fijn, want veel mensen hebben deze kleur al jaren geleden omarmd.

Dit betekent dat we de kleur nog even kunnen doorzetten in ons huis. Op de muur, maar bijvoorbeeld ook in meubels. Of u kiest ervoor om donkerblauwe gordijnstoffen aan te schaffen. Voordeel van deze kleur is dat het bijna overal mee te combineren is. Met donkere gordijnstoffen kunt u bovendien de kamer goed verduisteren.

Industrieel met groen

Ook licht hout is trendy. Vooral als u het combineert met industriële materialen als metaal. Of u combineert het juist met groen. Licht hout en de natuur past perfect bij elkaar.

In veel woningen ziet u weer grote planten, volle vensterbanken en hangplanten. Die trend zet door, u kunt dus gerust nog een rondje tuincentrum doen. Planten passen ook prima in de duurzaam trend. Naast kamerplanten kunt u ook gaan voor materialen uit de natuur. Neem bijvoorbeeld vlinders, schelpen of stenen.

Duurzaam hergebruik

Bent u niet van het trendy interieur, dan is het heel duurzaam om voor tijdloos te kiezen. Hoe meer stijlen en invloeden u combineert, hoe sfeervoller het wordt. Voordeel van het rondneuzen op rommelmarkten of tweedehands sites is dat u hergebruikt.

Daarnaast is uw interieur niet snel verouderd, zeker niet als u alles bewust bij elkaar zoekt. En wat u in de ene kamer niet meer gebruikt, geeft u een nieuwe plek in de andere. Of u doet er iemand anders een plezier mee. Weggooien heeft niet uw voorkeur!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief