Duurzame tuinafscherming

Maak kennis met Screen with Envy

Het Britse designmerk Screen with Envy combineert het verlangen naar mooie buitenruimtes. Dit doen zij in combinatie met de wens voor privacy. Daarnaast brengen zij moderne tuinschermen, schuttingen en tuinaccessoires op de markt, die perfect inspelen op de nieuwste interieurtrends.

Zoals veel Londenaren merkte oprichtster Sophie Birkert dat zij en haar gezin gefrustreerd werden door zowel het gebrek aan privacy in haar kleine tuin als het ontbreken van de oplossing daarvoor: stijlvolle maar betaalbare tuinafscherming.

Sophie zag een aanzienlijk gat in de markt en besloot haar eigen ontwerp te maken. Dit resulteerde in de productie van moderne privacy schermen die de huidige interieurtrends perfect weerspiegelen, maar tegelijkertijd ook goed bestand zijn tegen de Engelse (en zo ook Nederlandse) weersomstandigheden.

Breed assortiment

Daarnaast heeft het bedrijf een ruim assortiment. Zij bieden prachtige en betaalbare tuinschermen aan. Bovendien hebben zij luxe schuttingen en accessoires tot hun beschikking.

Van buitenschermen geïnspireerd op traditionele Arabische architectuur tot hekken versierd met botanische prints en bloemenpatronen. Tenslotte wordt uw tuin snel en gemakkelijk omgetoverd tot een oase van stijl.

Birkert heeft elk mogelijk materiaal nauwkeurig onderzocht, maar viel al snel voor houtcomposiet. Dit combineert de look en feel van hout met de duurzaamheid van plastic. Hierdoor is de serie volledig weerbestendig en onderhoudsvrij- perfect voor drukke huiseigenaren.

Op maat gemaakte ontwerpen zijn op aanvraag beschikbaar, waardoor indien gewenst extra flexibiliteit mogelijk is. Alle schermen zijn ook geschikt voor binnen.

Bekijk de producten van Screen with Envy.