Dynamisch wonen en werken

Bijzondere woonbeleving

In het hartje van Den Bosch biedt het royale penthouse THEVIEW073 een uitzonderlijke woonbeleving van bijzondere kwaliteit.

Het voormalige kantoor van het Brabants Dagblad transformeerde tot een luxe wooncomplex, waarin 7 woningen zijn ondergebracht.

Het op de zesde etage gelegen penthouse is het absolute paradepaardje van het gebouw.

Het is stijlvol, comfortabel en een luxe ingerichte penthouse telt een oppervlakte van maar liefst 385 M2 en is voorzien van royale terrassen. De prachtige en ruimte kantoorruimte maakt deze in glas en staal uitgevoerde verdieping een ideale en luxe locatie om wonen, werken en genieten te combineren.

Voormalig kantoor van het Brabantse Dagblad
Gelegen in het hartje van Den Bosch.

Luxe en kwaliteit

Het door Pien van Gelder en Geert Schute ingerichte penthouse ademt luxe en kwaliteit en kent een hoog afwerkingsniveau.

De natuurlijke materialen als hout, staal en natuursteen geven de woning een sfeervolle uitstraling. Omdat het exterieur van de luxe woning vrijwel geheel uit glas bestaat, heeft het natuurlijke licht ruim toegang tot de woning, wat het prettige karakter van het interieur versterkt.

“In de startfase werkten we in totaal samen met vier interieurarchitecten, maar besloten uiteindelijk toch om zelf de inrichting en de styling van het penthouse te verzorgen. Wel lag er door de diverse samenwerkingen een goede indeling van de woning. Een basis waarop wij konden voortborduren”, aldus Pien van Gelder.

“We hadden vanaf het begin heel helder welke uitstraling we zochten. Stoer en vooral tijdloos en we wilden geen concessies doen op het gebied van materialen en afwerking.”

“In het penthouse zie je onder meer een leren vloer van Alphenberg in het kantoor, een prachtige parketvloer van Willemen Parket en een op maat gemaakte badkuip door Revy Stone, het bedrijf dat ook tekende voor het imposante kookeiland van natuursteen.”

“ViaVerne Lichtstudio is verantwoordelijk voor het lichtplan in het penthouse”, neemt Pien ons mee door het heerlijke penthouse van waaruit u een fantastisch uitzicht heeft over de stad Den Bosch.

Het luxe verblijf draait volledig op elektriciteit en is uitgerust met een geavanceerd klimaatplafond. Ook is het dak van de all-electric woning voorzien van zonnepanelen.

Zweven boven de stad

De veelal met designmeubelen ingerichte woning is voorzien van een ruime woon- en eetkamer, een luxe en van alle gemakken voorziene maatwerkkeuken en diverse slaap- en badkamers.

“En van een royaal kantoor, voor mij één van de eyecatchers in het pand, net als de werkelijk prachtige keuken. Omdat de werkruimte volledig is omsloten door glas heb je niet alleen een prachtig uitzicht, maar lijk je ook een beetje over de stad te zweven”, legt Pien uit.

Door het ruime kantoor aan de luxe woning toe te voegen vloeit wonen en werken op een excellente wijze samen in THEVIEW073.

Pien: “Het penthouse is geschikt als woon- en werklocatie, maar ook bijvoorbeeld als kantoor voor kleinere, exclusieve bedrijven. De indeling is zodanig dat de verschillende ruimtes heel flexibel kunnen worden benut.”

Enorme dakterrassen

In totaal is het luxe penthouse omsloten door maar liefst 155 vierkante meter aan terrasruimte, waardoor de bewoners een lange werkdag desgewenst in de buitenlucht – met het geroezemoes van de binnenstad op de achtergrond – op een heerlijke plek en met een geweldig uitzicht kunnen afsluiten.

“Het is een fantastische plek geworden”, zegt Pien met gepaste trots. “Samen met Geert Schute en de meewerkende specialisten hebben we als team een prachtig, comfortabel, luxe en eigentijds interieur gerealiseerd. Een spectaculair en multifunctioneel penthouse in het hartje van Den Bosch. Een unieke plek om wonen, werken en genieten te combineren.”

Rust, luxe en warme sfeer

Realisatie dankzij Willemen Parket 

De prachtige houten vloer in het luxe penthouse is gerealiseerd door het in Velddriel gelegen Willemen Parket.

“De wens was dat onze ervaren parketteurs gebruikmaakten van in drie verschillende breedtes uitgevoerde houten planken, waardoor de vloer een speels karakter krijgt. Omdat het een zeer ruim oppervlak betreft, geeft de houten vloer eveneens een rustige, warme en luxe sfeer aan de woning”, aldus Mark Willemen, samen met zijn broer René eigenaar van het in 1977 door hun ouders Gerard en Ankie gestarte familiebedrijf.

“De onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle en strakke vloer sluit perfect aan op de diverse puien en het tegelwerk en kent door de juiste wijze van leggen een goede warmteoverdracht van de vloerverwarming.”

Een vloer van Willemen Parket betekent kwaliteit en zekerheid. Het bedrijf werkt alleen met de allerbeste materialen en toont in de ruime en sfeervolle showroom het uitgebreide en veelzijdige assortiment in parket-, PVC- en laminaatvloeren.

De combinatie van ervaring, kwaliteitsproducten, de drijfveer om wensen van opdrachtgevers tot in perfectie te vervullen, het aanwezige ambacht en de hoogwaardige service maakt Willemen Parket dé partner voor de vloer van uw dromen. Willemen Parket, sinds 1977 vertrouwd met hout.

Met dank aan de belanghebbende partijen:

Alphenberg Leather B.V. | Willemen Parket | Revy Stone

Thuis bij Thijs – Verhuur – Huur en Beheer | ViaVerne Lichtstudio

Dit luxe penthouse is te huur |  KLIK hier voor aanvullende informatie