Home » Een beleving op hoog niveau

Een beleving op hoog niveau

Daniëls Openhaarden

Door Veerle van Heertum

Daniëls Openhaarden staat sinds 1980 synoniem voor vakmanschap en maatwerk op het gebied van haarden. De haarden worden ontworpen op basis van de ruimte en de klantwensen en verfraaien niet alleen (luxe) woningen, maar ook restaurants, hotels en jachten. Daarbij denkt het kwaliteitsbedrijf desgewenst ook mee over de aankleding van het interieur. In de inspirerende showroom van ruim 700m2 presenteert Daniëls Openhaarden een greep uit de vele mogelijkheden, afgewerkt met bijzondere materialen. Naast het ontwerp en productieproces verzorgt het bedrijf de plaatsing van de haard zelf, waardoor het gehele proces van a tot z op kwalitatief hoogwaardige wijze wordt gerealiseerd.

Een bezoek aan de fraaie inspiratieruimte van het familiebedrijf is een ware beleving. “Dankzij deze inrichting vol unieke haardopstellingen, de persoonlijke aandacht die we bezoekers geven én de toevoeging van een loungegedeelte met bar, kunnen we in een bijzonder sfeervolle ambiance persoonlijke begeleiding bieden op weg naar een best passende haardoplossing”, aldus eigenaresse Moara Daniëls.

Het inspirerende bezoek aan Daniëls Openhaarden eindigt in het stijlvolle loungegedeelte met bar. “Met een eigentijdse cocktail of een mooi glas wijn kunnen onze gasten nagenieten van alle opgedane indrukken. Een leuk detail is het elektrische sfeervuur dat in het barblad is verwerkt. Wij serveren de drankjes door het vuur heen, wat zorgt voor een extra beleving. Daarnaast tonen wij in deze ruimte wat we met onze haarden kunnen toevoegen aan de sfeer in hospitalityprojecten.”

Ontdek de vele vaardigheden van Daniëls Openhaarden

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief