Home » Een heerlijk luxe en prettig thuis

Een heerlijk luxe en prettig thuis

L|T INTERIOR DESIGN

Door Nicole Zaaijer

“Iedere keer als we thuiskomen en de voordeur openen, krijgen we een prettig gevoel. Het is een heerlijk huis om in te verblijven. Als we het nog eens over zouden moeten doen, maakten we precies dezelfde keuzes”, aldus de meer dan tevreden bewoonster van de flink verbouwde en vergrote woning. “Ieder zithoekje wordt veelvuldig door het gezin gebruikt. Zelf zit ik op vrije momenten het liefst in de keuken, dat vind ik een heerlijke plek.”

L|T Design

De oorspronkelijk woning had een hokkerig karakter en was te klein om aan alle woonwensen van de nieuwe eigenaren te voldoen. Aan de achterzijde werd het huis verruimd met een aanbouw en tevens werd op het dak een nieuwe verdieping gecreëerd, waardoor het woonoppervlak significant toenam. De grondige metamorfose zorgde ervoor dat Lisa Tolboom, eigenaar van L|T INTERIOR DESIGN, een compleet nieuwe indeling kon ontwerpen, die volledig aansluit bij de levenswijze van de bewoners. Op basis van hun dromen situeerde de bevlogen interieurdesigner aan de straatzijde de ruime maatwerkkeuken en aan de achterzijde de living en eetkamer, die door de grote glaspartijen baden in het natuurlijke licht. De begane grond heeft het karakter van een loft. Lisa creëerde prachtige zichtlijnen, alle leefruimtes staan met elkaar in verbinding en ook de stalen deuren – fraai in brons uitgevoerd – dragen bij aan het ruimtelijke gevoel dat je op deze verdieping krijgt.

L|T Design
L|T Design
L|T Design

Stijlvol maatwerk

Rijke natuurlijke materialen zoals hout en natuursteen, een spannend en warm kleurenpalet en stijlvol (maatwerk)meubilair zorgen voor een oogstrelend totaalplaatje vol beleving. L|T INTERIOR DESIGN koos voor grote gebaren, die perfect aansluiten bij de grote ruimtes. Een van de eyecatchers op de begane grond is het uitnodigende hoekje in de living, waar de haardpartij, de vakkenkast en de stalen deur smaakvol samensmelten tot een droomplaatje. Ook de royale leefkeuken – van alle luxe voorzien en net als het voornoemde hoekje door Lisa op maat ontworpen – geldt als absolute blikvanger.

L|T Design

Luxe hotelsuite

Op de eerste verdieping vormt het privédomein van de opdrachtgever het spectaculaire middelpunt. De slaap- en badkamer en de inloopkast zijn ontworpen als een luxe hotelsuite en voorzien van een smaakvolle, luxe en comfortabele inrichting. Ook op deze verdieping koos Lisa voor grote gebaren – getuige de dubbele wasbak en royale douche – en paste ze veel natuursteen en hout toe.

Lisa: “Met creatieve uitgangspunten tot een inspirerende vormgeving en materialisering komen, dat is waar mijn kracht ligt en wat mij constant blijft uitdagen in dit vakgebied. Met mijn enthousiasme en overtuigingskracht neem ik de opdrachtgevers mee in mijn gedachtegang richting het ultieme eindresultaat dat ik voor hen kan creëren.” Het afsluitende woord is voor de vrouw des huizes: “We zijn superblij, het is heerlijk om te wonen in een huis dat echt voelt als je thuis.”

L|T Design
L|T Design

Fotografie: Charlotte Kap Fotografie

 

De volgende partijen werkten mee aan dit project:

L|T Interior Design | Indivipro Netherlands B.V.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief