Home » Een kijkje in de Belakos keuken

Een kijkje in de Belakos keuken

Belakos

Door marketing

EEN KIJKJE IN DE BELAKOS KEUKEN

VAN STOER PVC TOT WARM TAPIJT ….én alles ertussen.

Een goede vloer begint tenslotte bij een stevige basis. De afgelopen 60 jaar groeide Belakos uit. Tot een duurzame vloerenspeler.  Dat groeien doen we samen. Met een team én producten waar je op, én mee, kunt bouwen. De basis staat. De vloeren liggen.

Het assortiment kwaliteitsvloeren van Belakos bestaat uit pvc, (custom design) tapijt en vloerkleden. Afhankelijk van jouw (vloeren)vraag zorgen wij met veel liefde voor een passend antwoord.

GEWOON BLIJVEN IS UNIEK

We zijn trots. Natuurlijk zijn we trots. Maar we zijn vooral ook allemaal heel gewoon. Dat is de kracht van Belakos. De persoonlijke benadering, de kennis én het plezier. Iedereen verdiept zich, durft focus te hebben en zich daarom toe te spitsen op een nieuwe productlijnen. Tussen kunstgrasmatten en pvc-vloeren vonden we nieuwe klantbehoeftes.  Dat betekent overigens nooit dat we ons niet meer op ‘eerdere’ producten richten. Integendeel. De mogelijkheden worden juist breder zonder dat het kracht verliest.

Het is tenslotte écht waar: ieder mens uniek, iedere vraag uniek. Daar wil Belakos, altijd weer, een passend product bij kunnen leveren.

SOCIALS VAN BELAKOS‘Een vloer zien is een vloer kunnen kiezen,’ daar zijn we van overtuigd.

Onze ontwikkelde roomvisualisatie draagt bij aan letterlijke zichtbaarheid: een Belakos vloer zien in jouw eigen ruimte. Daarbij zijn onze Social Media kanalen voor iedereen toegankelijk en ervaren we hoe ontzettend leuk het is om ‘kijkje in de keuken’ te mogen doen. Het blijft een Excellent feestje om onze vloeren in de (woon)kamers te zien liggen.

‘Vloeren van Belakos, voor een écht stevig fundament.’

Ontdek de vele vaardigheden van Belakos.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief