Home » Eén plek voor alle wooninspiratie

Eén plek voor alle wooninspiratie

Door admin

Woonomgeving met een tikkeltje lifestyle

26 t/m 29 november in Rotterdam Ahoy …

De openingsavond op donderdag 26 november en de vrijdag 27 november Businessdag (Black-Friday) gaat, naast wooninspiratie, in op fashion trends en ontwikkelingen.

Wij blikken hieronder terug op de haute couture modeshows, woonbeurs van 2019.

Veilig naar de EXCELLENT woonbeurs

Uw beleving staat voor ons hoog in het vaandel, om deze reden worden er diverse looproutes uitgestippeld, zodat u alle wooninspiratie in u op kunt nemen.

Uw veiligheid en die van onze belanghebbende partijen staan te allen tijde voorop. Met duidelijke signering, markeringen en diverse communicatie-uitingen zullen wij onze bezoekers wijzen op onze 1,5e meter regeling. Bij twijfel aan de gezondheidsklachten van bezoekers zullen wij de toegang weigeren.

Tevens zal er een on-site gezondheidscheck, middels gezondheidsvragen, plaatsvinden om uw gezondheid te waarborgen. Eventuele contactmomenten worden vermeden door het voeren van gesprekken op gepaste afstand, contactloze betalingen enzovoorts. Uiteraard mag u erop rekenen dat het personeel met een service-gerichte taak, zal worden voorzien van een mondkapje en handschoenen.

Daarnaast zullen wij op strategische wijze de ruimtes invullen met betrekking tot ruimtegebruik en de bezettingsraad daarvan. De horecagelegenheden zorgen voor plekken met voldoende afstand, zodat u samen met uw gezelschap op veilige afstand van anderen uw hapje of drankje kunt nuttigen.

Bron: Dua lipa coldplay martin garrix & kygo the chainsmokers style – feeling me #19

High-end woonwereld

Blijf op de hoogte van trends en ontwikkelingen omtrent luxe wonen & leven, dankzij de EXCELLENT woonbeurs.

Tijdens uw belevingstocht op de EXCELLENT woonbeurs bieden diverse hoogwaardige bedrijven hun producten en diensten aan. Dit is de kans om naast het bewonderen van uw favoriete eyecatcher persoonlijke contacten te leggen.

Bezoek de V.I.P. EXCELLENT openingsavond op donderdag 26 november geniet met volle teugen van het verrassende entertainment! Of bezoek de reguliere beursdagen van EXCELLENT woonbeurs, vrijdag 27 november tot en met zondag 29 november in Rotterdam Ahoy.

Wij verzorgen het optimale vermaak met optredens van artiesten en rondleidingen door compleet ingerichte inspiratiewoningen. Mede dankzij onze deelnemende partijen bieden wij u een memorabele dagbesteding met ultieme woonbelevingen. Ons doel is om u volledig te inspireren met een innovatieve én bijzondere touch!

De ultieme mogelijkheid om uw ideale levensstijl na te streven, dankzij prachtige standruimtes.

Onze professionals brengen hun exclusieve producten aan het licht tijdens het Black Friday-weekend. De woonbeurs biedt de gelegenheid om te winkelen in de high-end woonwereld tegen leuke prijzen.

Data en openingstijden

donderdag 26 november:         19:30 ”“ 00:00 uur

vrijdag 27 november:                12:00 ”“ 21:00 uur

zaterdag 28 november:             12:00 ”“ 19:00 uur

zondag 29 november:               11:00 ”“ 18:00 uur

Voor vragen of opmerkingen staat het EXCELLENT-team u te allen tijde graag te woord!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief