Home » Een villa waar je tot rust komt

Een villa waar je tot rust komt

Door Nicole Zaaijer

Een adembenemend uitzicht over de groene Fahala-vallei

In het hart van Andalucië, 25 min. van Malaga Airport, ligt deze prachtige wellness villa. De villa heeft een adembenemend uitzicht over de groene Fahala-vallei met 2 schilderachtige witte dorpjes op de achtergrond. Ieder moment van de dag kleurt de vallei anders.

Een villa waar je tot rust komt, waar je geniet van de styling, van luxe bedden, van Illy koffie op een van de vele terrassen en/of Spaanse wijn met tapas en lounge music. Heerlijk in de zon aan het zwembad met een fantastisch uitzicht.
zwembad
Als de poorten opengaan is er een ruime parkeerplaats vanwaar je een boomgaard ziet liggen achter het huis. Het huis (Casa) heeft een groot overdekt terras die met glazen wanden afsluitbaar is. Dit terras heeft een dakterras. Tussen de olijfbomen, aan het grasveld, rond het zwembad, er zijn overal fijne plekjes waar je kan relaxen. Vervolgens zie je een tweede huis (Casita) met kamers met openslaande deuren die over het zwembad en de vallei uit kijken.
Tussen de 2 huizen door kom je in de achtertuin waar je direct een yurt ziet staan in een boomgaard met heerlijke sinaasappelen die nagenoeg 10 maanden per jaar voor verse jus zorgen. Hier bevinden zich tevens heerlijke schaduwplekken. Aan de achterkant van de casita is het verblijf van Nicole, de eigenaresse. Achterin haar tuin staat haar houten chalet. De sfeer hier is meer bohemian. Aan de voorkant is de sfeer luxer.
buitenkeuken

21 weken per jaar is Villa Fahala een B&B (adulta-only in de b&b-weken) en zijn alle kamers los te huur. Alle gasten worden verwend met een heerlijk ontbijt en hapjes en drankjes tegen gereduceerde prijzen. Ook worden ze begeleidt in de prachtige omgeving voor de betere restaurants en uitstapjes.

zwembad lig

Fotografie: Hennie Keeris/@realestatephotographerespagna

Voor meer info en prijzen:

http://www.villafahala.com

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief