Home » Een warm, stijlvol en licht familiehuis

Een warm, stijlvol en licht familiehuis

FAB21 interior design

Door Aty Verschuren

Na een grondige verbouwing van hun aangekochte woning genieten de opdrachtgevers dagelijks van het stijlvolle, warme en comfortabele interieur dat een weerspiegeling is van hun woondromen. “Het kleurgebruik, de materialen, de knusse ruimtes … alles is precies zo geworden zoals we het voor ons zagen. In het ontwerp heeft FAB21 onze smaakstijlen – luxe en landelijk – op perfecte wijze laten samensmelten”, aldus de gelukkige bewoners.

FAB21 is in 2019 opgericht door de interieurdesigners Stefan Olsthoorn, Monique van Holstein en Lindsey Boonstra en inmiddels uitgegroeid tot een multidisciplinaire ontwerpstudio. De studio werkt aan prachtige projecten in binnen- en buitenland vanuit een bruisend bureau in de Cabellero Fabriek met een ervaren, veelzijdig en creatief team dat elkaar aanvult en verstrekt.

Volledige ontzorging

“Bij FAB21 staan de opdrachtgevers en hun wensen altijd centraal. Daarnaast gebruiken we onze vooruitstrevende visie op design om een tot in detail uitgewerkt en individueel ontwerp te realiseren. Elk eindresultaat is persoonlijk, helder in lijnvoering en een ultieme balans tussen architectuur en interieur”, aldus Stefan Olsthoorn. “Onze opdrachtgevers hechten zeer aan onze kwaliteiten en de waarde van ons netwerk van leveranciers en partners. Zij kiezen bewust voor een zorgeloze turn-keyoplossing voor hun interieur. Daarom beginnen wij elk project met een volledig uitgewerkt ontwerp en stoppen we pas als het project tot in de kleinste details is afgerond. Niet alleen het design maar ook materialen, verlichting en meubilair maken deel uit van onze brede expertise. Het is ons doel om volledige ontzorging te bieden. Dat doen we op een heldere manier. Alle aspecten, inclusief planning, samenwerkingspartners, leveranciers en kostenopbouw houden we in de hand en leggen we per beslissing ter goedkeuring voor.”

Fotografie: Annelies van den Burg – Koppert

De volgende partijen werkten mee aan dit project:
FAB21 interior design | Kastelein Metsel- & Tegelbedrijf

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief