Home » Eric Kuster ontwerpt fashion café

Eric Kuster ontwerpt fashion café

Door admin

Binnenhuisarchitect Eric Kuster

Het eigen label van de Nederlandse top binnenhuisarchitect Eric Kuster leeft onder het merk Metropolitan Luxury. Er zijn geen twee woorden die beter geschikt zijn om naast elkaar te plaatsen, om zijn sensationele stijl te beschrijven. De stijl steunt op de perfecte balans tussen klassiek en hedendaags, Europees en internationaal.

Naast exclusieve woonprojecten van Curaçao tot Londen, omvatten zijn projecten ook jacht-interieurontwerpen en hotels. Verder realiseert hij ook commerciële interieurontwerp-projecten, variërend van de legendarische Amsterdamse club Jimmy Woo’s tot het Camp Nou-stadion in Barcelona.

Elk project is maatwerk

Kuster overtreft consequent de verwachtingen van zijn klanten, die zowel kieskeurig als prominent zijn. Hij slaagt erin door ervoor te zorgen dat individuele elementen even onberispelijk zijn als het geheel. Van elk meubelstuk tot elke kleurcombinatie kan gezegd worden dat vakmanschap voorop staat. De Nederlander zegt over zijn werk: “Er is een handtekening, maar elk project is maatwerk, zoals het maken van een haute couture-jurk of een maatpak. Het moet perfect passen. Ik kopieer en plak niet”.

Luxueus restaurant

Een spraakmakende modeklant vroeg om een ”‹”‹luxueus restaurant; een plek waar zowel medewerkers als klanten samen konden komen om te socializen, te netwerken en te eten dat net zo lekker is als hun omgeving.

Fluweel ontmoet satijn

Het doel was om luxe, elegantie, glamour en functie te combineren. Eric Kuster voldeed aan deze eisen door een warm en donker palet naast elkaar te plaatsen met gepolijste zwarte afwerkingen en stemmige accenten. Fluweel ontmoet satijn, een knipoog naar een slanke kleermakersstijl.

Restaurant met een wow-factor

De belangrijkste kenmerken zijn onder meer gepolijste oppervlakken, tapijten van geweven schoenveters, speciaal samengestelde collecties van objet d”art en een prachtig op maat gemaakt kunstwerk. Het kunstwerk is gemaakt met 800 vergulde paspoppenpoten door kunstenaar John Breed. Het resultaat is een restaurant met een echte wow-factor. Iedereen die in deze ruimte dineert, wordt een unieke meeslepende mode-ervaring beloofd.

Dit project is gerealiseerd door Eric Kuster

Klik HIER om meer inspiratie op te doen!

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief