Home » Eric Kuster realiseert ultiem familiehuis

Eric Kuster realiseert ultiem familiehuis

Door admin

Interieurontwerper met internationale bekendheid

De wereldwijd opererende en bekende Interieur-studio Eric Kuster Metropolitan Luxury – tevens befaamd om de prachtige meubellijn – kreeg van de opdrachtgevers carte blanche om van de bestaande woning een fijn en hedendaags familiehuis te maken.

Waar de bewoners zich in alle rust en comfort terug kunnen trekken.

Geniet van woonperfectie

Om aan de hoge verwachtingen te voldoen en te zorgen dat de bewoners vanaf de gewenste datum konden genieten van woonperfectie, werkte Eric Kuster Metropolitan Luxury samen met hun vaste partijen die op elkaar zijn ingespeeld, weten wat er wordt gevraagd en daar op een kwalitatief hoogwaardige wijze naar handelen.

Al direct bij binnenkomst volgt een prettige kennismaking met de eerste eyecatcher in het zo oogstrelende en imposante interieur.

In de rijke entree creëerde Eric Kuster Metropolitan Luxury met een vloer van de natuursteensoort Jura Grau ”“ een absoluut pareltje uit de natuur, net als de in de woning toegepaste steensoort Sequoia Brown ”“ , fraai afgewerkte wanden en kunstzinnige verlichting een bijzonder totaalplaatje, dat je direct een warm welkom biedt.

Stijlvolle elementen

De bestaande trap kreeg een nieuw leven en is verrijkt met een luxe traploper. In de stijlvolle living zorgen de exclusief voor Eric Kuster ontwikkelde eikenhouten vloer en de met leer beklede openhaard ”“ het resultaat van een geslaagde samenwerking tussen Eric Kuster en Alphenberg Leather ”“ voor warmte en sfeer.

De rijke en in neutrale kleuren uitgevoerde materialen zoals linnen, zijde, fluweel en kasjmier, dragen bij aan de heerlijke sfeer die in de comfortabele ruimte heerst. Fraaie accessoires voegen kleur toe aan het geheel. De door Culimaat High End Kitchens gerealiseerde keuken klopt tot in het kleinste detail en sluit qua uitstraling en comfort perfect aan op de rest van het interieur.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief