Home » Ervaar de luxe van en het gemak van August

Ervaar de luxe van en het gemak van August

August Collection

Door Stagiair

Stel je voor dat je vijf prachtig ontworpen vakantiehuizen bezit, op enkele van de meest gewilde locaties in Europa. Beeld je eens in dat je kunt kiezen tussen een heerlijke vakantie in je ski-in, ski-out chalet in de Franse Alpen, je rustieke stenen boerderij in het hart van de Toscane, je Mallorcaanse herenhuis aan zee, je typisch Engelse cottage in de Cotswolds of je chique Zuid-Franse retraite.

Dit hoeft niet langer een fantasie te zijn, je kunt het beleven voor een fractie van de kosten van het kopen van een tweede huis. August, top aanbieder van onroerend goed in Europa, biedt ‘collecties’ van woningen, die gedeeld kunnen worden met maximaal 21 gezinnen.

Voor slechts €370.000 kun je de trotse eigenaar zijn van meerdere huizen, met een totaalwaarde van tenminste €7.500.000. Gemiddeld verblijven eigenaars 12 weken per jaar in hun vakantiewoning. Op deze manier hebben zij volop de mogelijkheid voor uitstapjes, zonder het gedoe van traditioneel huizenbezit.

“We mengen bewust de demografie van de mede-eigenaars, om ervoor te zorgen dat allen de vakantieweken krijgen, die ze wensen. Gezinnen met schoolgaande kinderen worden bijvoorbeeld gecombineerd met gepensioneerde stellen, die buiten het hoogseizoen willen reizen.”, zegt Mélie Dunod, CEO en medeoprichter van August.

Het voordeel van een huis in mede-eigendom, is dat je huis niet ongebruikt is voor 11 maanden per jaar, zoals vaak het geval is met tweede huizen. Je hebt de vrijheid om regelmatig van huis te wisselen, vrienden te ontvangen en je nooit zorgen te hoeven maken over het inhuren van een tuinman of het schoonmaken van het zwembad.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? De bestaande mede-eigenaars zijn inmiddels verslaafd aan dit concept. Velen van hen kopen zich in, in meerdere collecties of kopen meerdere aandelen van dezelfde collectie om het aantal weken, waarin ze gebruik kunnen maken van hun droomhuizen, te maximaliseren.

Dus als je graag reist in stijl, maar de voorkeur geeft aan het comfort van je eigen huis, dan is mede-eigenaarschap bij August de perfecte optie. Er is een huis van August voor elk gezin.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief