Home » Ervaar de ultieme warmtebron

Ervaar de ultieme warmtebron

Door admin

Exclusieve maatwerk sinds 1970

Boley B.V. manifesteert zich al sinds 1970 als de specialist in de haardenbranche. Zo heeft het bedrijf aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de haard zoals we die nu kennen.

Het bedrijf maakt vuurobjecten op maat in elk gewenste vorm en materiaal. Steeds luisterend naar de individuele wens van haar opdrachtgever.

Zowel de haard als de inwendige techniek worden in eigen huis geproduceerd in Veghel. alle haarden voldoen aan de moderne eisen en regelgeving.

In tegenstelling tot andere leveranciers heeft boley zowel een systeem- als een installatiekeurmerk op het geheel van haard en zijn randproducten.

Ruime collectie

Naast het exclusieve maatwerk levert Boley een ruime collectie hout- en gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem.

Dit zijn haarden met een uitzonderlijk hoog rendement en kunnen prachtig worden ingebouwd in een wand, maar uiteraard ook in een metalen ombouw of bijvoorbeeld in een houten interieurmeubel.

Met de lopende gasdiscussie in het vizier kan deze specialist al haar haarden met biogas uitvoeren.

Tevens is er de mogelijkheid om de modellen met een elektrisch vuur uit te voeren. In de nabije toekomst is het tevens mogelijk om het vuur op waterstofgas te laten branden.

Maatwerk

Voor elke eventuele realisatie wordt een 3d-schets uitgewerkt op basis van de bouwtekening om het vuurmeubel naadloos aan te laten sluiten op het interieur of exterieur.

Buitenhaarden behoren namelijk ook tot de eindeloze mogelijkheden.

Bekijk hier wat deze vakspecialist kan betekenen voor u.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief