Home » Excellent: een refurbished iPhone in huis

Excellent: een refurbished iPhone in huis

Door Lisette Trinthamer

Ideale prijs-kwaliteitcominatie

Voor een ideale prijs-kwaliteitcombinatie ben je met een refurbished iPhone aan het juiste adres. Door het aanschaffen van een refurbished iPhone, ben je duurzaam bezig. Je bespaart niet alleen geld voor nieuwe meubels, maar je draagt ook bij aan een lagere CO2-uitstoot. Er zijn dus vele voordelen en in dit artikel leggen we het allemaal gedetailleerd uit. Daarnaast gaan we ook in op welke refurbished iPhones een excellente keuze zijn.

Hoe zit refurbished in elkaar?

Refurbished is het Engelse woord voor ‘gereviseerd’. Een refurbished iPhone is een iPhone die een tweede leven krijgt, maar daarentegen wel gecontroleerd is op mankementen. Hierdoor onderscheidt refurbished zich van tweedehands. Met een refurbished iPhone ben je dus veel veiliger uit dan tweedehands. Refurbished iPhones kunnen iPhones zijn die voor een langere tijd gebruikt zijn door een vorige eigenaar of het zijn toestellen die binnen de retourtermijn geretourneerd zijn. In beide gevallen kunnen ze niet meer als nieuw verkocht worden. Omdat de ene iPhone er beter uitziet dan de ander, zijn er verschillende gradaties. Hoe meer gebruikerssporen, hoe goedkoper de refurbished iPhone.

iPhone X: oud en vertrouwd

Op technisch vlak zijn alle refurbished iPhones even goed. Hier kan namelijk het een en ander aangepast worden, zoals de batterij, het scherm of een trilmotor. Een toestel wat refurbished erg interessant is, is de iPhone X. Je kan de iPhone X refurbished kopen bij Forza. Daar krijg je twee jaar garantie en heb je bovendien het keurmerk refurbished, waardoor je verzekerd bent van een goede aankoop. De iPhone X is gelanceerd in 2017, heeft een OLED-scherm, een dubbele 12MP camera en beschikt over een A11 Bionic chip. Dit toestel is ideaal voor de liefhebbers van fotografie en video, want deze twee elementen komen uitstekend tot hun recht op het OLED-scherm. Bovendien is deze iPhone lekker scherp geprijsd.

2018: het jaar van de iPhone XS en iPhone XR

In 2018 werden de iPhone XS en de iPhone XR gelanceerd. De iPhone XR is het voordelige broertje van de iPhone XS. De iPhone XR beschikt over slechts één 12MP camera en heeft een 6.1 LCD-scherm. Deze kwaliteit is lager dan het OLED-scherm dat zich op de iPhone XS bevindt. Desondanks is de accu van de iPhone XR langer. De iPhone XS refurbished heeft een stalen rand en een dubbele 12MP camera. Met deze camera kunnen prachtige portretfoto’s gemaakt worden. Ook foto’s van je nieuwe woonkamer zullen beter tot hun recht komen dankzij het rijke kleurencontrast dat op het iPhone XS scherm aanwezig is.

Conclusie

Een refurbished iPhone is een excellente keuze. Je spaart een hoop geld ten opzichte van de nieuwprijs en je draagt bij aan een schoner milieu. De iPhone X, iPhone XS en iPhone XR zijn beide toptoestellen, dus het hangt ervan af wat jouw budget is. Wil je zo goedkoop maar premium mogelijk? Dan is de iPhone X met zijn premium behuizing en goede camera een uitstekende keuze. Wil je goedkoop en nieuwere technische specificaties? Dan is de iPhone XR in al haar kleuren de betere optie. Wil je iets meer betalen voor een premium toestel met de betere technische specificaties? Dan is de iPhone XS de juiste keuze. Toch ben je met alle drie de refurbished iPhones voordelig uit.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief