Home » Excellent Woonbeurs

Excellent Woonbeurs

Door koen@koenvanhooren.nl

Tickets

Verdeeld over drie hallen in Rotterdam Ahoy kun je jezelf helemaal onderdompelen in een wereld van luxe en stijl. Wij hebben ervoor gezorgd dat er geen drempels zijn om binnen te komen, door tickets vanaf € 25,- aan te bieden. De beursdagen zijn:

– Donderdagavond 24 november 2022, van 19:30 – 00:00 uur. Een exclusieve openingsavond met spetterend entertainment. € 50 entree inclusief drankarrangement of € 100 entree inclusief drank- en dinerarrangement;

– Vrijdag 25 november 2022, van 12:00 – 21:00 uur. Speciale Black-Friday activiteiten in de met diverse optredens, een shopboulevard en mooie productpresentaties;

– Zaterdag 26 november 2022, van 12:00 – 19:00 uur, reguliere beursdag;

– Zondag 27 november 2022, van 11:00 – 18:00 uur, reguliere beursdag. € 25 reguliere entree op drie beursdagen (vrijdag, zaterdag of zondag) of € 75 entree inclusief drank- en dinerarrangement.

 

Reden genoeg om alvast tickets te bestellen, toch? Graag tot dan!

Team EXCELLENT magazine/EXCELLENT woonbeurs

De EXCELLENT Woonbeurs wil je niet missen!

Wij leggen graag uit waarom

Voor het team van EXCELLENT magazine is de EXCELLENT woonbeurs altijd een kroon op het werk. Waar de rijke beleving van EXCELLENT magazine in het glossy magazine en online stopt, daar gaat de EXCELLENT woonbeurs namelijk verder. Namen we je eerst in tekst en beeld op de allermooiste manier mee in de wereld van design en luxe, daar overstelpen we je op de EXCELLENT woonbeurs graag met een stuk totale beleving van al dat prachtigs.

Zien, ruiken, voelen en horen

Of het nu gaat om kunst, designmeubelen, architectuur -zowel binnen als buiten-, woonaccessoires of auto’s en boten, op de EXCELLENT woonbeurs sta je midden in de beleving. Daar kun je alles zien, ruiken voelen en horen. Alle zintuigen worden er namelijk geprikkeld op een onvergetelijke manier. En ja, ook de smaakpapillen. Want bij de high end experience die we bieden wordt ook de inwendige mens niet vergeten. De EXCELLENT woonbeurs is dan ook een perfecte gelegenheid om alleen of met vrienden te bezoeken, je bevindt je namelijk onder gelijkgestemden: mensen die van mooie dingen houden, die er graag over praten en die zich graag laten inspireren.

Voor jou halen we alles uit de kast

Bij EXCELLENT magazine hebben we de lat hoog liggen als het gaat om het tonen van de fraaiste ontwerpen op het gebied van wonen en lifestyle. Bij de EXCELLENT woonbeurs gaan we nog een stap verder en halen we alles uit de kast. Voor jou, om ervoor te zorgen dat je een onvergetelijke dag beleeft. Dat kunnen wij alleen dankzij de medewerking van onze partners die exposeren, die er met hun allermooiste creaties staan. Het wordt een feest der herkenning, een feest van verbazing en een climax aan inspiratie, dat garanderen wij.

Drie hallen in Rotterdam Ahoy vol inspiratie

Van elk ticket dat wordt verkocht gaat een bedrag naar de Giovanni van Bronckhorst Foundation

Oppervlakte van de beurs is 14.000m2

Entertainment

Salonè della Moda is een meerdaags mode-evenement, een platform waar getalenteerde modeontwerpers, kunstenaars, fotografen en andere creatievelingen worden uitgenodigd om hun ontwerpen te presenteren. Het geeft de mogelijkheid om het verhaal achter hun werk te vertellen.

Saxy Mr S & Chelsea zijn er dit jaar bij als entertainment op de EXCELLENT Woonbeurs! Chelsea is een DJ & Vocalist van wereldklasse en Saxy Mr. S. on saxophone is een van de beste freestyle saxofonisten die er zijn. Chelsea en Saxy Mr. S. hebben samen opgetreden door heel Europa en daarbuiten en hebben vele shows samen in Nederland.

Wilt u als bedrijf ook deelnemen aan de EXCELLENT woonbeurs 2022?

Bekijk hier welke exposanten aanwezig waren in 2021

Bekijk hier de highlights van 2019

Bekijk hier de plattegrond

(dit is GEEN definitieve plattegrond. Nummers en stands gaan nog gewijzigd worden)

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief