Home » Excellent Woonbeurs

Excellent Woonbeurs

Door koen@koenvanhooren.nl

Donderdag 25 november tot en met zondag 28 november organiseert Excellent vol trots weer de EXCELLENT woonbeurs. Donderdagavond trappen we onze woonbeurs in stijl af met de jaarlijkse exclusieve V.I.P. openingsavond. Een onmisbare en vooral onmiskenbare avond met spektakel, heerlijke versnaperingen en voor u uiteraard een zeer fijne visuele horizon. Voor de bezoeker die deze avond aan zich voorbij laat gaan,  hebben we drie fantastische reguliere dagen vol architectonisch vernuft , design en moois voor u in petto.

Als bezoeker bent u op onze Excellent woonbeurs aanwezig omdat u een echte liefhebber bent van architectuur op het gebied van wonen en leven en u graag op de hoogte wilt zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen op dat gebied. U krijgt de kans om een kijkje te nemen in de high-end woonbranche. Hier kunt u zich perfect oriënteren en laat u zich bovendien inspireren door onze toonaangevende architecten en tentoonstellingen. Hierbij denkt u niet enkel aan stands met designer producten, maar ook aan volledige designer woningen. Zo vindt u precies de stand die aansluit op uw smaak en wens(en).

Boven het rumoer van de gasten zullen we u verblijden met meerdere muziek acts en omdat we ook aan de innerlijke mens gedacht hebben, heeft u de keuze uit een breed scala aan heerlijke versnaperingen.

Wij nodigen u allen van harte uit om een geweldige dag te komen beleven in onze Excellent woonbeurs en een Ahoy zoals u hem nog niet eerder gezien heeft: stijlvol, inspirerend en vol ambiance.

voorbeeld huis
Exc_Bob Manders1
_PMN6570


Ticket Informatie

In het zwarte blok hiernaast heeft u de mogelijkheid om een ticket aan te schaffen voor onze EXCELLENT woonbeurs. Deze tickets komen in vier verschillende smaken op basis van de volgorde van opsomming:

EARLY BIRD regulier entree ticket (€20,-): met dit ticket heeft u toegang tot de beurs op één van de reguliere dagen. De betreffende dagen en tijden:
26 November | 12:00 – 21:00,
27 November | 12:00 – 19:00,
28 November | 11:00 – 18:00.

EARLY BIRD V.I.P. regulier entree ticket (€70,-): met dit ticket heeft u toegang tot de beurs op één van de reguliere dagen en heeft u recht op een diner- en drankarrangement bestaande uit drie overheerlijke gangen à la carte. De betreffende dagen en tijden:
26 November | 12:00 – 21:00,
27 November | 12:00 – 19:00,
28 November | 11:00 – 18:00.

EARLY BIRD V.I.P. openingsavond ticket (€45,-): met dit ticket heeft u toegang tot de openingsavond van de beurs en kunt u binnen dit arrangement uitgebreid exclusieve hapjes en/of drankjes nuttigen. De betreffende dag en tijd:
25 November | 19:30 – 00:00.

EARLY BIRD ULTRA V.I.P. openingsavond ticket (€95,-): met dit ticket heeft u toegang tot de openingsavond van de beurs en heeft u recht op een diner- en drankarrangement bestaande uit drie overheerlijke gangen à la carte. De betreffende dag en tijd:
25 November | 19:30 – 00:00.

Wilt u als bedrijf ook deelnemen aan de EXCELLENT woonbeurs 2021?

Visuele content EXCELLENT woonbeurs 2019

De bovenstaande buttons verwijzen u door naar onze visuele highlights van de afgelopen editie van 2019. Ook is de plattegrond zichtbaar, zodat u een indicatie heeft van de opzet van onze beurs.

20-jarig jubileum EXCELLENT Beurzen

Op de exclusieve V.I.P. avond vieren wij het 20-jarig jubileum van EXCELLENT Beurzen.
Wij zullen alles uit de kast halen om uw feestelijke avond compleet te maken.

U kunt kiezen of u als ULTRA V.I.P. of als V.I.P. gast de avond bezoekt. Met de gewenste dresscode op donderdag 25 november | Feestelijk & Party Chique

Het hele weekend profiteert u dankzij Black Friday (vrijdag 26 november) van leuke acties binnen het high-end wonen & leven segment!