Home » Exclusief glaswerk in Sophialaan

Exclusief glaswerk in Sophialaan

SVK glas

Door Veerle van Heertum

De veelzijdige glashandel SVK Glas is toonaangevend in het verrijken van woningen met bijzondere (maatwerk)glasoplossingen. De pijlers bij het bedrijf in Schagen zijn Service, Vakmanschap en Kwaliteit. SVK Glas droeg in deze droomwoning bij aan de luxe uitstraling van het geheel én aan het open karakter van het huis, waarin de natuurlijke lichtinval ruim spel heeft.

In deze woning zien we veel luxe glasoplossingen van SVK Glas terug. Van het beloopbare glas op het terras – wat zorgt voor een fraaie lichtinval in de lager gelegen woonfuncties – en het glas in de luxe sauna tot de spiegels, de glazen deuren en het glas in het dak van de luxe woning.

Het perfecte toonbeeld van vakmanschap en creativiteit. “Ons uitgangspunt is dat met glas alles te maken valt. ‘Kan niet’ komt in ons woordenboek niet voor. Voor elke toepassing vinden wij een oplossing. Onze jarenlange ervaring in de glaswereld bewijst dat. Architecten, aannemers, schilders en collega-glaszetbedrijven vragen ons regelmatig aan tafel om mee te denken over ingewikkelde constructies”, aldus het kwaliteitsbedrijf.

Ontdek de vele vaardigheden van SVK glas

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief