Exclusieve interieurs op maat

Warm, luxe en strak

Boudier Interior Design, bureau voor binnenhuisarchitectuur, werkt samen met gerenommeerde partijen aan het ontwerp én de realisatie van nieuwbouw, verbouw en metamorfoses in het binnen- en buitenland.

De interieurontwerpen van Sandra zijn herkenbaar aan een warm, luxe en strak design. Bij exclusieve woningen gaat het vaak om de creatie van een totaalbeleving van architectuur, interieur en styling; binnen en buiten in perfecte harmonie. “Mijn opdrachtgevers willen een hoogwaardig eindresultaat en dat bereiken we door nauwe samenwerking met de beste vakmensen.”

Geen concessies

Of het nu gaat om een groot of klein project, de interieurs worden altijd op maat én smaak gemaakt. Boudier Interior Design levert niet alleen de tekeningen, maar kan ook de begeleiding van de uitvoering uit handen nemen.

De service gaat door tot en met maatwerk interieurbouw, meubilering, stoffering en styling. Ontzorgd zoveel als je maar wenst. Zo worden alle details bewaakt en de gekozen producten opgeleverd.

Laat je een eigen huis bouwen? Dan kan Sandra met haar expertise aansluiten bij de samenwerking met de architect. Dan weet je zeker dat het plan van eisen in ontwerp, domotica, lichtplan, kleuren en materialen van schets af aan wordt geïntegreerd. Om je droomvilla gerealiseerd te krijgen, wil je tenslotte liever geen concessies doen. Van een mooi ontwerp op maat naar een high-end resultaat.