Home » Exclusieve maatwerk keuken

Exclusieve maatwerk keuken

Door admin

Bijzondere creaties

Ervaring. Passie. Vakkennis. Dat zijn basisingrediënten, waarmee Oosterom exclusieve maatwerk keukens nieuwe keukens bereidt, prepareert en serveert. Bijzondere creaties, die voortvloeien uit de combinatie van mensen, maatwerk en materialen. 

“Wij werken met de beste en mooiste houtsoorten, composiet, natuursteen, metalen en andere materialen. Deze verwerken wij met precisie in bijvoorbeeld kookeilanden of keukenkastjes. Daarbij laten we niet aan het toeval over: ieder detail klopt”, aldus eigenaar Hans Oosterom. 

Behoeften en wensen van de klant

Vanuit de eigen showroom en werkplaats in Roosendaal werkt Hans met een team van bevlogen vaklieden die net zo gedreven zijn als hij. Meedenkende specialisten, die vol passie en met vakbekwaamheid unieke droomkeukens realiseren. Smaakvolle keukens, die een hoog afwerkingsniveau kennen en een verpersoonlijking zijn van de opdrachtgevers.

“Wij bouwen keukens die volledig voldoen aan de behoeften en wensen van de klant. Maatwerk betekent de juiste opstelling, met de gekozen materialen en zorgvuldig geselecteerde keukenapparatuur”, aldus Hans. Hij vervolgt: “Wij vinden het belangrijk dat een nieuwe keuken past bij de (gezins)situatie en leefstijl van de klant. Hoe beter wij dat weten, hoe beter wij kunnen adviseren over de materialen en de ergonomie. Soms zal de nadruk meer op vorm liggen, soms meer op functie. Welk design en materiaal de opdrachtgevers ook kiezen, het wordt altijd hÁºn keuken.”

Bekijk nog meer realisaties van Oosterom Exclusieve Maatwerk Keukens.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief