Home » Exclusieve showroom bulthaup

Exclusieve showroom bulthaup

Door admin

Uniek en persoonlijk

De nieuwe inrichting van de showroom van bulthaup Rotterdam is verrassend, spraakmakend en uniek. Bezoekers zien bij binnenkomst immers maar één complete en werkende keukenopstelling: de bulthaup b3. En dat maakt de aan het Westplein gelegen zaak uniek in de wereld.

“Wanneer er door bezoekers gevraagd wordt of er maar één complete showroom keuken te zien is, leggen wij hen uit dat dit klopt”, geeft Michiel aan. “Onze kijk op het ontwerp van de keuken begint bij deze uitleg. Naast de showroom keuken die er staat, stellen we meerdere compacte onderdelen van een keuken op.”

“Op deze manier tonen we meer diversiteit, afwerkingen en mogelijkheden in onze showroom. Dit doen wij omdat die ideale keuken voor onze klant immers nooit in een showroom te zien zal zijn. Het is aan ons, om met creativiteit en passie voor ons product, een unieke keuken samen te stellen. Met persoonlijke aandacht creëren we samen met onze klant het mooiste eindresultaat. Precies deze combinatie maakt in onze ogen het verschil tussen “goed” en “perfect”.”

Breed assortiment

Het Duitse kwaliteitsbedrijf bulthaup ontwikkelt en produceert sinds 1949 keukens. Keukens die het leven eenvoudiger maken nadruk op bijzondere momenten in eigen huis.

Het succesvolle bedrijf creëert keuken- en leefruimtesystemen van hoogstaande kwaliteit. Iedere keuken wordt voor de betreffende klant op maat gemaakt. Er wordt gewerkt met drie verschillende categorieën keukens: de b1, b2 en de b3.

De b3 biedt volledige vrijheid bij het inrichten: u kunt uw eigen leefruimte volledig vormgeven met handgeselecteerde materialen. De b2 biedt een keukenwerkplaats. Dit bestaat uit drie elementen: een werkbank, een werkkast en een apparatenkast. Tenslotte kiest u bij de b1 enkel voor de essentie.

Aanschouw de prachtige keukens van bulthaup.

close

Schrijf je in voor de nieuwsbrief