AXTOR real estate Costa del Sol

AXTOR real estate Costa del Sol

Welkom in de zonnige wereld van Marbella en de Costa del Sol!

Bij AXTOR real estate begrijpen wij uw droom om een prachtige tweede woning aan de Costa del Sol te bezitten. Ons boutique makelaarskantoor is gevestigd in Marbella en bedient de gehele Costa del Sol.

Wij zijn gepassioneerd om u te helpen de Zuid-Spaanse levensstijl te ervaren en maken het aankoop- of verkoopproces voor u een ontspannen reis zonder Spaanse valkuilen.

Wij zetten ons volledig in voor u als gewaardeerde klant. Of u nu op zoek bent naar een vakantiewoning voor uzelf, om deels te verhuren of een pure investering, AXTOR biedt een zeer persoonlijke, toegewijde en discrete service op maat aan. Investeren aan de Costa del Sol is op dit moment erg populair gezien de ontwikkelingen in Nederland, zoals de problematiek met Box 3 en het huurplafond.

Met onze kennis van de lokale vastgoedmarkt en ons netwerk van Nederlandstalige specialisten aan de Costa del Sol, zoals advocaten, hypotheek- en belastingadviseurs, interieurontwerpers, architecten, etc., staan wij klaar om u te ondersteunen in elke fase van het proces.

Na een uitgebreid intakegesprek, bij voorkeur bij u in Nederland, presenteren wij u een lijst met niet alleen onze eigen woningen, maar laten we u ook alle bestaande woningen zien die door andere makelaars worden gepromoot, op basis van uw specifieke criteria. De perfecte lijst dus.

Wij vinden uw Spaanse droomhuis voor de beste prijs. Dat is een belofte!

Wilt u meer informatie?

Kom langs voor een drankje en een kort gesprek op onze AXTOR-stand in HAL 5, of neem contact met ons op via e-mail, telefoon of WhatsApp:

AXTOR real estate (Hal 5)

www.axtor.es

info@axtor.es

+31- 626 210 370

+34 -690 872 291

Naam: AXTOR real estate Costa del Sol
Categorie: Makelaar
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023