Bay House | The View Of Rotterdam

Bay House | The View Of Rotterdam

Project Bay House belooft Rotterdammers ‘weergaloos wonen aan de Rijnhaven’

Ooit was het een beruchte wijk van Rotterdam. In amper twee decennia is datzelfde Katendrecht getransformeerd naar hotspot voor een trendbewuste doelgroep. Met behoud van de vroegere charme krijgt de wijk nieuwe impulsen. Onder meer door spraakmakende nieuwbouw, die van Bay House. Onder die naam realiseert vastgoedinvesteerder The View of Rotterdam een exclusief project met onder meer woningbouw, kantoren, leisure en retail in één.

The View of Rotterdam kan de toekomstige gebruikers van Bay House in ieder geval ‘rooms with a view’ garanderen. Het project ligt pal aan de Rijnhaven. De voormalige haven ondergaat nu al een metamorfose, en Rotterdam heeft nog meer plannen voor het gebied: een park, een strand en een wandelboulevard.

Weergaloos wonen in ongekende luxe

Bay House is een van de highlights in die transformatie. Het iconische project is absoluut een smaakmaker voor de Rijnhaven 2.0; spraakmakend van architectuur, multifunctioneel van opzet. In het designgebouw is ruimte voor 88 appartementen. ‘Talk of the town’ werd een van die appartementen: The Box, het grootste en duurste van de stad. Ook huisvest Bay House straks een nieuwe hotelketen in ons land, het Eurostars Hotel met vijf sterren. Onder de appartementen en het hotel is ruimte voor horeca, retail en kantoren. De grote parkeergarage van twee lagen kent een eigen laag voor de bewoners van de appartementen.

De innovatieve ontwikkeling toont de ambitie van The View of Rotterdam, als vastgoedinvesteerder met vooral de focus op de Maasstad. Waar die ambitie verder toe kan leiden, is onder meer onderwerp van gesprek tijdens de Excellent beurs. Op stand 315 bent u welkom voor een vrijblijvende ‘View’ richting de toekomst van de stad Rotterdam en natuurlijk het project Bay House.

Naam: Bay House | The View Of Rotterdam
Categorie: Projectontwikkelaar
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023