Borek Parasols & Outdoor Furniture

Borek Parasols & Outdoor Furniture

Wat in 1977 begon, is de afgelopen vier decennia uitgegroeid tot een sterk en internationaal befaamd merk. Borek is niet meer weg te denken in toonaangevende winkels met outdoor furniture. Ambachtelijk en comfortabel, kwaliteit en duurzaamheid zijn daarbij de speerpunten. Gerenommeerde Nederlandse ontwerpers hebben mede aan de basis van het succes van Borek gestaan.

De vaak minimalistische designs zorgen steeds weer voor een maximaal resultaat. De ruime aandacht voor uitstraling, beleving, kwaliteit en service is te bewonderen in de showroom van 1200 vierkante meter in Oisterwijk.

Aan het rijtje ontwerpers zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Hugo de Ruiter, Eric Kuster en Frans van Rens voegt Borek dit jaar een Italiaans designer duo toe; Meneghello Paolelli. Met recht is Borek trots op deze nieuwe samenwerking die geresulteerd heeft in de nieuwe collectie Softline. Een volledig modulaire en uitbreidbare lounge, die zowel voor in- als outdoor geschikt is.

Borek blijft steeds de creatieve grenzen verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme “genieten” en “ontspannen” te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

Naam: Borek Parasols & Outdoor Furniture
Categorie: Tuinmeubelen
Hal: 5