Design2Chill

Design2Chill

Wij steken onze liefde voor Design2Chill All-Weather tuinmeubelen niet onder stoelen, tafels of banken. De stijlvolle All-weather outdoor meubelen van Design2Chill zijn al jaren een begrip en sieren talrijke tuinen, waarbij luxe en relaxen centraal staan. Met deze comfortabele, 100% Dutch, Design meubels genieten u, uw vrienden en familie van de buitenruimte. Het perfecte zitcomfort van onze loungemeubelen is ontstaan met oog voor detail en kwaliteit. Modern design ontworpen vanuit 18 jaar lange tradities. Al onze tuinmeubelen worden volledig in eigen beheer ontworpen en geproduceerd. Op deze manier kunnen wij uw bank tot op de centimeter passend maken. Ook onze design tafels kunnen op vele formaten en vormen gemaakt worden, met daarbij een passende vuurhaard en/of champagnekoeler. Met een grote collectie aan trendy stoffen en RVS in alle RAL kleuren zijn er vele mogelijkheden voor uw design. Ons meubilair en accessoires zijn van hoge kwaliteit, hierdoor kunt u alles het hele jaar door buiten laten staan. 

Ons inspiratie centrum is voor bezoekers dan ook dé plek als zij ondergedompeld willen worden in alle outdoor luxe die onze members aanbieden. Hier wordt binnen naar buiten doorgetrokken en is dit te ervaren onder het genot van een drankje en deskundig advies. Dit alles voor zowel de professional (tuin- en interieurarchitecten, hoveniers en zwembadbouwers) als de particulier.  

Inmiddels hebben er al meer dan 33 topleveranciers en producenten zich aan ons unieke VIPS-concept verbonden. Wij laten gezamenlijk tal van verfijnde totaalplaatjes aan u zien, waaronder onder andere terrasoverkappingen, buitenkeukens, jacuzzi’s, meubilair en accessoires.  

Graag nodigen wij u van harte uit om ons inspiratie centrum te bezoeken en staan 7 dagen per week, op afspraak voor u klaar.  

 

Naam: D2C
Categorie: Banken
Hal: 6

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023