Devoonsounds

Devoonsounds

Devoonsounds revolutioneert de luisterervaring door een unieke combinatie van kunst en technologie. In de wereld van vandaag is geluid een essentieel element in de gehele interieurruimte. Veel audio producten op de markt missen echter esthetische aantrekkingskracht en verschijnen vaak als puur functioneel en massaal geproduceerde luidsprekers die niet volledig aansluiten bij het interieurontwerp.

Maak kennis met de Devoon-luidspreker, een nieuw iconisch geluidssculptuur dat dient als ware eyecatcher in het interieurontwerp. Wat dit ontwerp onderscheidt, is het innovatieve gebruik van beton, een materiaal dat zelden wordt gebruikt in de audiowereld. Met de hand vervaardigd in Amsterdam, en gebruik makend van geavanceerde 3D-geprinte malproductietechnieken, is elke Devoon-luidspreker het resultaat van een verfijnd ontwerp. Geen massaproductie, maar zorgvuldig vakmanschap.

De keuze voor beton gaat verder dan esthetiek. Het heeft een positieve invloed op de geluidskwaliteit, aangezien het beton veel trillingen wegneemt van de behuizing door zijn robuuste eigenschap wat resulteert in een opmerkelijk helder en zuiver geluid. Door pigmenten toe te voegen aan de cement mix is het mogelijk om alle soorten kleuren in het design te realiseren.

Technische specificaties

De Devoon-luidspreker is een actieve wifi-luidspreker waarin alle slimme functionaliteiten geïntegreerd zijn in een compact ontwerp. Er zijn geen extra modules nodig, zoals een aparte versterker, en het is dus een kwestie van plug & play. Met deze wifi-speaker kun je eenvoudig een multi-room configuratie opzetten door verschillende kamers in huis te voorzien van geluid. Daarnaast beschikt de luidspreker over een bluetoothmodule en biedt de mogelijkheid tot bekabelde aansluiting, bijvoorbeeld voor koppeling met een TV of platenspeler

Voor meer info kunt u onze website bezoeken: www.devoonsounds.com

Naam: Devoonsounds
Categorie: Geluid
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023