DJS Hekwerken

DJS Hekwerken

Een poort van DJS geeft uw woning extra allure!

Een oprijlaan met een stijlvolle poort ervoor markeert de grens van een perceel. Daarmee is het bepalend voor de eerste indruk van bezoekers en voorbijgangers. Bij het ontwerpen, maken en monteren daarvan komen klassieke ambacht en moderne technieken samen. DJS Hekwerken doet dat al vijfentwintig jaar met oog voor élk detail.

Unieke poorten

DJS focust zich niet op de standaard hekwerk oplossingen. Er is immers zoveel meer uit een toegangspoort te halen. Niet één poort is hetzelfde, want ze worden exclusief voor de klanten gemaakt. De stijlen zijn uiteenlopend, van modern tot klassiek, van subtiel tot robuust, van ijzer tot hout en van handbediend tot geavanceerd.

 Bij DJS kiest een klant uit ruim vijftig doordachte modellen draai- en schuifpoorten in verschillende stijlen die op maat gemaakt worden. Veel opdrachtgevers halen genoeg inspiratie uit de stijlselectie van DJS, waarbij de poorten aan elke specifieke wens aangepast kunnen worden met verschillende accessoires en diverse technieken. Is dat niet het geval, dan behoort individueel design tot de mogelijkheden. Om de poort of het hekwerk een persoonlijk tintje te geven, is het mogelijk de naam van het huis of perceel in de poort te verwerken.

In 2017 heeft DJS een geheel nieuw pand betrokken pal langs de A15, hier kunt u in het enige Experience Center van de Benelux op hekwerkgebied kiezen uit vele modellen, die door gebruik van accessoires volledig te personaliseren zijn. De modernste technieken voor het bedienen van uw poort met een smartphone of tablet worden getoond. Op basis van een foto van de entree van de woning of bedrijfspand wordt uw situatie op een groot scherm geprojecteerd en ervaart u hoe uw exclusieve toegangspoort eruit kan zien. De ervaren verkoopadviseurs tonen de bezoekers graag de productieprocessen. Ervaar hoe de vonken ervan af spatten in de werkplaats waar het staal bewerkt wordt!

In één dag geplaatst

Wat de werkwijze van DJS uniek maakt, is dat alle werkzaamheden in de eigen werkplaats plaatsvinden. De poort komt compleet met fundering, gemonteerde toegangspoort en

elektrische componenten bij de klant aan. Het voordeel daarvan is dat het plaatsen van de poort binnen één dag gebeurt. Zo wordt de overlast voor de klant tot een minimum beperkt. indruk van bezoekers en voorbijgangers.

Naam: DJS Hekwerken
Categorie: Hekwerken
Hal: 6

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023