Domotica projects

Domotica Projects

We leven in een tijd waarin er steeds meer wordt gesproken over ‘Smart Living’ en het ‘slim’ maken van je huis. Hierbij wordt vaak, geheel terecht, de term ‘domotica’ gebruikt. Elke dag worden er nieuwe uitvindingen gedaan en wordt er gezocht naar oplossingen om het leven nog mooier, luxueuzer en grandiozer te maken. Naast dat domotica een stukje wooncomfort verzorgt, draagt domotica ook bij aan duurzaam wonen. Bij Domotica Projects houden wij ons bezig met het installeren, ontwikkelen, integreren en adviseren binnen de zogenoemde domotica sector. Wij bewegen met de wereld mee en als bedrijf met inmiddels 15 jaar ervaring, gespecialiseerd op het gebied van Domotica, proberen wij steeds opnieuw mooie oplossingen te combineren met ultiem comfort. Domotica Projects richt zich voornamelijk op het ontwikkelen van oplossingen voor persoonlijke situaties: elke klant is uniek. Ieder heeft een andere situatie, andere wensen en andere eisen. Door van te voren te bespreken en af te stemmen, proberen wij een oplossing te bieden om het resultaat te behalen wat de klant voor ogen heeft. Hierbij pinnen wij ons niet vast aan één merk, maar besteden we aandacht aan de juiste integraties en producten. Als jong en dynamisch bedrijf blijven wij onze kennis continu up to date houden en zien elk probleem als een uitdaging, zoekend naar een passende oplossing. The Sky is the limit! Ons vakgebied betrekt zich op het integreren van elektronisch aangedreven apparatuur. Na voltooiing van de integratie is de apparatuur lokaal en op afstand te bedienen. De aansturing kan bijvoorbeeld plaatsvinden via een smartphone, tablet, laptop of een Touch Panel met gepersonaliseerde software.

Wij vinden het belangrijk dat bij het automatiseren van uw woon-, werk- of recreatieomgeving uw wensen de leidraad tijdens het gehele project zijn. Uiteraard denken wij hierbij dan actief mee door u op ons gebied goed te adviseren. Om tot een succesvol resultaat te komen gaat er een intensief inventarisatie traject aan vooraf. Hierin worden alle wensen vertaald naar benodigde producten en installaties. Maar ook na afronding van een project blijven we voor u klaar staan. U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor uitbreiding, updates of aanpassingen van uw bestaande Domotica systeem. Daarnaast bieden wij preventieve onderhoudsbeurten aan om storingen tot het minimum te beperken. Op afspraak bent u van harte welkom in onze showroom in Maurik en in één van onze demo woningen.

U kunt onze stand vinden in Hal 6. Tevens kunt u onze domotica ervaren in de Lodge van de interieurdesigner Hans Kuijten (Hal 6 tegenover onze stand)

Naam: Domotica Projects
Categorie: Domotica
Hal: 6

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023