Dormio Investments

Dormio Investments

Welkom bij Dormio Investments! We helpen u graag in de zoektocht naar een tweede woning in het binnen- of buitenland. Of u nu op zoek bent naar een woning puur voor de aantrekkelijke rendementen of omdat u er zelf ook graag gebruik van wil maken met bijvoorbeeld uw familie en vrienden; bij Dormio Investments vindt u altijd een woning die bij u en uw wensen past!

Dormio Investments is een professionele organisatie en is onderdeel van Dormio Group, een full-service partner die gespecialiseerd is in de ontwikkeling, verkoop, verhuur, beheer en exploitatie van resorts en hotels in het luxe segment. Met meer dan 20 jaar ervaring levert een vakantiewoning bij Dormio u een bewezen rendement op. U kunt zelf uitgebreid gebruik maken van de vakantiewoning zodat u zelf ook kunt genieten van de bijzondere omgeving en mooie momenten met bijvoorbeeld uw familie en vrienden.

In uw afwezigheid wordt uw vakantiewoning verhuurd door Dormio Resorts & Hotels.

We zien u graag op de EXCELLENT Woonbeurs, op standnummer 329! Onze verkoopadviseurs denken graag met u mee en kijken samen met u naar passende investeringsmogelijkheden!

Naam: Dormio Investments
Categorie: Vastgoed
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023