Facet Design

Facet Design

Welkom bij Facet Design: Waar Ambacht en Durf Samenkomen

In het hart van onze creatieve oase schittert de bekwame hand van Manon van de Graaf, een goudsmid en diamantspecialist met meer dan 25 jaar ervaring. Haar passie voor diamanten weeft een uniek verhaal in elk ontwerp, waar klassiek en eigentijds elkaar ontmoeten met een cocktail van oude en moderne technieken.

Met meerdere internationale Diamond Design Awards op haar naam, keert Manon terug naar Nederland om haar atelier verder uit te breiden. Haar succesrecept? Volledige toewijding, van het eerste potloodstreepje tot de laatste aanraking op de werkbank. Particulieren, juweliers, kunstenaars en zelfs de verpakking van ‘s werelds duurste kaviaar hebben de drempel van haar atelier al overschreden.

Bij ons draait alles om vakmanschap en luxe. Elke creatie is doordrenkt met Manons ongeëvenaarde expertise en liefde voor het vak. Dus stap binnen en ontdek waar ambacht en durf samenkomen in haar Creative Studio en Classic Studio Collecties. Welkom bij een wereld waar diamonds en gold niet alleen materialen zijn, maar de ingrediënten voor tijdloze meesterwerken.

Antwerpen – Basel – Tokyo – Paris – Bejing – New York – Padova – Madrid

Naam: Facet Design
Categorie: Sieraden
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023