Gardens Beyond Imagination

Gardens Beyond Imagination 

Wens jij een buitenruimte waar de tijd even stil staat? Waar je geniet en ontspant op een manier die bij je past? Bij Gardens Beyond Imagination begrijpen we dat.

 Verleng je dag en leefruimte in jouw ideale buitenruimte. Geniet in stijl. Het ontwerp-en bouwteam van GBI  met brede hovenierservaring verstaat iedere tuinstijl en maakt je tuinwensen waar. 

Dompel onder in de jacuzzi, voel de warmte van de buitenhaard en hoor het siergras fluisteren. Ruik de geur van houtskool en de groente op de Big Green Egg in jouw buitenkeuken.

Schuif aan tafel met je familie en vrienden. Onthaast, ontspan en geniet. Want de herinneringen van later maak je nu. 

Het ontwerp- en bouwteam vertaalt je tuinwensen naar een realistisch uitvoerbare buitenruimte die je verwachtingen overtreft. Van de eerste ontwerp schets tot en met de oplevering van de buitenruimte staat het team van GBI voor je klaar en verzorgen de volledige tuinaanleg.

Ontdek in het Experience Center alle elementen voor jouw toekomstige buitenruimte. Van geavanceerde domotica, design tuinmeubelen en buitenkeukens. Tot voorbeelden van wellness en een lamellen overkapping. Reserveer je bezoek.

Jouw tuinontwerp is onze belofte. Nieuwsgierig? Bezoek de website voor meer informatie: www.GardensBeyondImagination.nl

Naam: Gardens Beyond Imagination
Categorie: Tuinen
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023