Koreman Exclusive Carpets

Koreman Exclusive Carpets

De grootste collectie exclusieve handgemaakte vloerkleden vindt u in Maastricht. Gelegen in het hartje van Maastricht, nabij het Vrijthof, vindt u de statige winkel-showroom van Koreman Exclusive Carpets.

100% natuurlijk

Koreman heeft een groot assortiment handgeknoopte, exclusieve vloerkleden van ongeëvenaarde kwaliteit. Deze luxe en moderne vloerkleden worden uitsluitend met natuurlijke materialen als wol en zijde op ambachtelijke wijze vervaardigd in het Midden- en Verre Oosten. Daarmee is een vloerkleed van Koreman Exclusive Carpets een verrijking voor uw interieur. Ieder vloerkleed is uniek en exclusief want er zijn geen duplicaten. Het vloerkleed dat we bij u leggen, past daarom qua kleur, vorm en formaat perfect bij uw interieur en smaak.

Exclusieve tapijten van Koreman zijn echte sfeermakers

Misschien heeft u een mooie parketvloer liggen, een vloer van natuursteen of keramische tegels. Uw meubels passen goed bij elkaar en de styling is oké. En toch mist de ruimte nog iets: warmte en sfeer.

Dan is het misschien tijd voor een vloerkleed. Want een vloerkleed verbindt uw meubels op natuurlijke wijze met de onderliggende vloer en maakt uw ruimte gezelliger. Bovendien zorgt een vloerkleed voor een aangename akoestiek. Dat hoor je direct.

Een vloerkleed van Koreman is een hoogwaardig natuurproduct

De vloerkleden van Koreman zijn anders dan machinaal vervaardigde vloerkleden. In geen enkel vloerkleed van zitten synthetische stoffen en tijdens het maakproces worden ook geen chemische stoffen gebruikt. Elk vloerkleed is 100% natuurlijk.

Oosterse meubels en Accessoires

Naast een kleine duizend vloerkleden in diverse maten heeft Koreman ook een puike collectie Oosterse meubels en accessoires. Meubels met een verhaal welteverstaan. Deze handgemaakte meubels komen voornamelijk uit India en China en misstaan in geen enkel westers interieur. Kom maar eens kijken.

Service zoals het hoort

Het vloerkleed van uw keuze komen wij gratis bij u thuis tonen en leggen. We nemen extra vloerkleden mee als u dat wenst. We willen er zeker van zijn dat het vloerkleed van uw keuze ook daadwerkelijk uw beste keuze is.

Koreman Maastricht BV
Helmstraat 12,
6211 TA Maastricht

043 32 12 926

Koremanmaastricht.nl

Info@koremanmaastricht.nl

Naam: Koreman Exclusive Carpets
Categorie: Oosterste meubels & handgeknoopte tapijten
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023