Kristallen wereld

Kristallen wereld

In Kristallen Wereld aan de Nieuwe Ginnekenstraat in Breda stap je de belevingswereld van natuurstenen, edelstenen en mineralen binnen. Voor decoratief gebruik óf voor een uniek sieraad.  Jan van der Linden zoekt zijn producten hoogstpersoonlijk uit op gevoel, van Amerika tot China.

Natuurlijke kunst, noemt hij zijn kristallen. Meer dan vierhonderd soorten liggen er in de winkel, van kleine trommelstenen tot enorme Amethist stalagmieten. Allemaal onbewerkt en rechtstreeks uit de natuur. Schatten van museumkwaliteit 

“De zoektocht naar de juiste steen gaat op gevoel, daarom werken wij zonder webshop. Wij hebben aandacht voor onze klanten.

Dat geldt ook als je decoratieve stenen zoekt. Wij vertellen graag het verhaal achter de steen en over het gebied van herkomst.

Voor klanten die een specifiek stuk zoeken, gaan wij graag op zoek naar juist dát perfect passend kristal.”

Met meer dan 20 jaar ervaring is de Kristallen Wereld uitgegroeid tot een van de mooiste zaken van het land. Met unieke decoratieve topstukken en een ruim assortiment kristallen en sieraden, een belevingswereld op zich.

Op de Excellent woonbeurs zijn wij aanwezig met een klein aantal van onze kristallen, zodat u een indruk krijgt van ons assortiment.

Naam: Kristallen wereld
Categorie: Kristallen
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023