La Miseto

La Miseto

Kleurrijke, spiegelende interieur- en modeaccessoires

Onder de naam La Miséto ontwerpt en maakt designer Karin Mastenbroek spiegelende interieur-en mode accessoires. Haar collectie bestaat uit kleurrijke wandspiegels, opvallende broches en pins.

Liefde & lasers

De kleurrijke spiegelende designs zijn eyecatchers en statement pieces voor zowel je interieur als outfit. De ontwerpen bestaan uit vele verschillende losse vormen die per kleur worden uitgesneden door een lasermachine. Samen vormen ze een complexe puzzel die met de hand met veel aandacht en liefde in elkaar wordt gezet.

Smile!

De designs zijn kleurrijk, speels, grafisch en soms met een vleugje pop-art. Ontwerpen die refereren aan jeugdigheid en zorgeloze tijden, die een glimlach op je gezicht toveren. Grafisch en speels; designed to make you smile

Spelen met licht

Kenmerkend aan alle designs is het gebruik van spiegelend materiaal. Het reflecteert het licht wat prachtig gekleurde schaduwen creëert waardoor de ontwerpen gaan ‘leven’ en interactief worden. De spiegelingen zijn speels en bewegen mee met het licht, echte blikvangers dus!

Alle designs zijn handgemaakt met veel liefde (en lasers) in haar ontwerp- en laserstudio in Uden, en sinds 2023 middels een samenwerking met social venture CRE8 in Amsterdam. La Miséto heeft ruim 60 verkooppunten in binnen- en buitenland waaronder interieurwinkels, conceptstores en museumwinkels.

 

La Miséto nodigt uit tot spel, compositie en creatie: let’s play!

Naam: La Miseto
Categorie: Woonaccesoires
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023