Nilson Beds

Nilson Beds

Nilson maakt van elke slaapkamer een luxe hotelsuite

Al 20 jaar werken we bij Nilson vol passie aan het ontwerpen, produceren en leveren van fantastische bedden. Comfort en design gaan bij ons hand in hand. Door het gebruik van de beste natuurlijke materialen zorgt Nilson voor een onovertroffen slaapcomfort. Ontworpen door gerenommeerde designers.

Een Nilson is een ambachtelijk stuk vakwerk. Elk bed wordt volledig met de hand gemaakt. Kies voor een duurzaam bed van Nederlandse bodem. Alle bedden en accessoires zijn maatwerk, waardoor specifieke afmetingen en bijzondere uitvoeringen mogelijk zijn. Inmiddels geniet men over de hele wereld al van de gezonde nachtrust van Nilson.

Nilson werkt samen met toonaangevende interior designers. Zij delen hun liefde voor natuurlijke materialen met een pure uitstraling en duurzame eigenschappen. Samen met creatieve grootmeesters zoals Remy Meijers, Wolterinck, Monique des Bouvrie en sinds kort ook Hans Kuijten, komen we tot de mooiste ontwerpen. Dit draagt bij aan de prachtige vormgeving van onze luxe bedden.

Daarnaast werkt Nilson samen met meer dan 50 hotels. Kies voor een verblijf in een vijfsterrenhotel in Amsterdam, een landelijk hotel op de Veluwe of een Chateau in Frankrijk en ervaar zelf het slaapcomfort.

 Interesse? In de Nilson Conceptstore te Amersfoort staan onze adviseurs voor u klaar voor persoonlijk slaap- en stylingadvies en meer dan 1000 m2 slaapkamerinspiratie.

Investeer in een goede nachtrust en begin iedere dag weer uitgerust en vol energie met Nilson!

Hans Kuijten x Nilson

Nilson en Hans Kuijten hebben de handen ineengeslagen wat heeft geresulteerd in een gloednieuw slaapkamerconcept. Met een bed waar u niet omheen kunt. Stoer & robuust, heuse eyecandy voor de slaapkamer. Ronde vormen, warme natuurlijke kleuren en een hoofdbord van zacht leer, met contrasterende stiknaden.

Nilson gebruikt enkel hoogwaardige materialen, zodat we het beste slaapcomfort kunnen garanderen. Ieder bed wordt met de hand gemaakt in Nederland. U bent van harte welkom voor de onthulling van het nieuwste Nilson design tijdens de Excellent beurs in ‘the Lodge’ van Hans Kuijten.

Adresgegevens:

Nilson Beds

Hanzeboulevard 26

3825 PH Amersfoort

info@nilsonbeds.nl

+31 (0)33 303 9850

www.nilsonbeds.nl

Naam: Nilson Beds
Categorie: Bedden
Hal: 6

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023