Promths heating solutions

Galaxy Heat & Light by Promths

Door te verwarmen met infrarood stralingspanelen zijn, zonder concessies te doen aan het warmte comfort, aanzienlijke besparingen op de energie kosten te behalen, zeker als tevens de combinatie met zonnestroom wordt gezocht.

Maar hoe krijg je zonder hak- en breekwerk een stroom aansluiting in het plafond, bij Promths Heating Solutions bedachten we hiervoor de Galaxy serie: een aantal hoogwaardige infraroodpanelen met geïntegreerde verlichting die simpel op de bestaande licht bedrading kunnen worden aangesloten.

Met de meegeleverde programmeerbare thermostaat wordt de ruimte, alleen wanneer u dat wilt, op een comfortabele temperatuur gebracht en efficiënt  op temperatuur gehouden.

De verlichting is uiteraard geheel onafhankelijk van de verwarming te schakelen met de tevens bijgeleverde schakelaar of dimmerschakelaar.

De panelen van Galaxy serie zijn er met een verwarmingsvermogen van 200 Watt tot 1.000 Watt in een uitvoering met directe LED-spotverlichting of indirecte LED stripverlichting.

Laat u verrassen door de fraaie esthetische vormen van de Galaxy panelen voor iedere situatie en ieder interieur is er een passende oplossing.

Naam: Promths heating solutions
Categorie: Verwarming
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023