Roger Wanrooij

Roger Wanrooij

Roger Wanrooij is een buitengewone autodidactische kunstenaar wiens werk de grenzen van verbeelding en schoonheid overstijgt. Zijn unieke, stijlvolle en handgemaakte kunstwerken zijn geïnspireerd op alle facetten van marmer en epoxyhars, wat resulteert in betoverende creaties die de zintuigen prikkelen.

Rogers fascinatie voor marmer ontstond als een liefdesaffaire. Hij raakte gegrepen door de natuurlijke schoonheid en veelzijdigheid van deze edele steen. Door diepgaande studies en experimenten slaagde hij erin het potentieel van marmer volledig te benutten. Zijn kunstwerken weerspiegelen de elegante en tijdloze essentie van marmer en bevatten tegelijkertijd een moderne en eigentijdse draai.

Stap in de wereld van de “Emerging Artist” Roger Wanrooij en laat je betoveren door zijn meesterwerken, die het verhaal vertellen van een kunstenaar die zijn passie heeft gevonden in de adembenemende vormen, facetten en kleuren van marmer.

♠ BLACK SERIES ♠

In de diepten van deze raadselachtige serie onthul ik een boeiende samensmelting van geheimen en meesterschap. De materialen die ik gebruik blijven een bewaakt mysterie, maar de transformerende kracht van epoxyhars staat centraal, waardoor elk kunstwerk een betoverend resultaat krijgt.

Over de Black Series

Door middel van een delicate dans van licht en vorm nodigt de New Black Series kijkers uit tot een reis van introspectie. Het samenspel tussen licht, duisternis en luminescentie binnen deze stukken roept een etherische schoonheid op die conventionele grenzen overstijgt en waarnemers uitnodigt om de diepten van het onbekende te verkennen.

De New Black Series is een bewijs van mijn artistieke bekwaamheid en toont het vermogen om licht en vorm te manipuleren. Het samenspel tussen duisternis en luminescentie binnen deze stukken roept een gevoel van etherische schoonheid op en nodigt kijkers uit om zich onder te dompelen in een reis van introspectie.

Op de EXCELLENT WOONBEURS worden tevens de allereerste werken getoond uit de gekleurde BLACK SERIES collectie: “Chroma Elegance”

Roger Wanrooij staat voor:

• Uniek en gepersonaliseerd kunstwerk

• Luxe, elegante, eigentijdse marmer-look en gestructureerde ontwerpen

• Aanpasbare afmetingen die bij uw stijl en ruimte passen

• Stijlvolle kunstwerken die opvallen in elke omgeving

Naam:Roger Wanrooij
Categorie: Kunst
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023