Roostr

Roostr Buitenkeukens | Buiten Smaakt Beter!

Modulaire buitenkeukens met een stijlvol en duurzaam karakter.Roostr is opgericht vanuit de passie voor eten, koken, buitenleven en samenzijn met dierbaren. Ook gaat het over de verbinding die je krijgt wanneer je met vrienden en familie rond de tafel zit; er ontstaan nieuwe ideeën, goede gesprekken en onvergetelijke momenten.

Duurzaam gebouwd

Roostr buitenkeukens zijn ontworpen en CO2-neutraal geproduceerd in Nederland. Wij kiezen uitsluitend voor materialen die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zodat je het hele jaar door met een gerust hart kunt genieten van jouw buitenkeuken.

Stel hem zelf samen

Een Roostr buitenkeuken is modulair op te bouwen met een mix van hoogwaardige

materialen. Kies je favoriete stijl en stel je buitenkeuken zelf in 3D samen.

Primeur op de Excellent Beurs!

Roostr Allure | Creëer de buitenkeuken van je dromen.

Bij Roostr begrijpen we dat een buitenkeuken het gastronomisch hart van je tuin is, en daarom hebben we de Allure lijn gecreëerd – een buitenkeuken die niet alleen functioneel is, maar ook een ongeëvenaarde allure en elegantie uitstraalt. Met een scala aan stijlen, kleuren en indelingsopties biedt de Roostr Allure een ongekende flexibiliteit om aan jouw unieke smaak en behoeften te voldoen. Of je nu een strakke, moderne look verkiest of juist een klassieke uitstraling wilt, met de Roostr Allure kan het allemaal.

Een Roostr Allure is ontworpen om indruk te maken en elke maaltijd om te toveren tot een stijlvolle ervaring.

De nieuwe Roostr Allure zal in 2024 beschikbaar zijn. www.roostr.nl

Naam: Roostr
Categorie: Buitenkeukens
Hal: 3