Ruighuid

Ruighuid

 Mensen die kiezen voor een interieur dat exclusiviteit uitstraalt, chic en tegelijk stoer kiezen voor de lederen life style producten van RUIGHUID. Deze worden, elk met de grootst mogelijke zorg en smaak, ontworpen en vervaardigd in eigen atelier. Je ziet de touch van het handgemaakt terug in de vormgeving. Creativiteit, meesterschap maar ook duurzaamheid heeft hier zijn weergave in de werkwijze en doelstelling van dit label. Zo vormen de vazen in de woonkamer een mooie stijlvolle maar toegevoegde waarde. Gemaakt van het mooiste volnerfleer met een doorleeft karakter. Met subtiele nuances in de textuur en kleur. Een aanvullend product in de wereld van interior design en styling.

Leer

RUIGHUID gebruikt alleen volnerf, meest exclusieve rundsleer en vindt kwaliteit iets vanzelfsprekends. Een materiaal waarvan je weet hoe het voelt. Perfect te gebruiken  door zijn imperfectie wat het uniek maakt en past dit toe op een verrassende manier.

Ruighuid biedt je een nieuwe beleving in de interieurwereld en laat je inspireren door de rijke varieteiten van ideeen. Ruighuid werkt met gereduceerde eenvoudige basisvormen met een sterk expressief materiaal statement. Daarin is de hand van het ambacht herkenbaar in ieder product.

Naam: Ruighuid
Categorie: Leerspecialist
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023