SHE Art Gallery

SHE Art Gallery

SHE Art Gallery is een moderne kunstgalerie met een grote collectie kunst van voornamelijk Nederlandse kunstenaars. Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kunstwerken van getalenteerde kunstenaars, van de top van Nederland tot aan nieuw opkomend talent.

Kunst van deze eeuw.
Wij presenteren de nieuwste kunstwerken van deze eeuw, voor de huizen, bedrijven en mensen van nu. Kunst maakt uw woongenot compleet, uw huis krijgt een unieke uitstraling met een kunstwerk dat helemaal bij u past. Het team van SHE Art Gallery staat voor u klaar om u te helpen bij uw zoektocht naar zo’n persoonlijk kunstwerk om het plaatje helemaal compleet te maken.

Kunst is uw visitekaartje
Naast de financiële en fiscale voordelen heeft kunst op de zaak grote meerwaarde. Het is mede uw visitekaartje en werkt positief mee aan uw imago en uitstraling. Kunst inspireert en schept een prettig werkklimaat. Een goed geplaatst kunstwerk, dat perfect bij uw bedrijf past, benut al deze voordelen. Hier helpen wij u graag bij.

Onze collectie bestaat uit zorgvuldig geselecteerde kunstwerken van getalenteerde kunstenaars. We streven ernaar om diverse stijlen, technieken en thema’s te presenteren, variërend van abstracte tot realistische kunst, van traditionele tot moderne en eigentijdse kunstvormen. Wij presenteren de nieuwste kunstwerken van deze eeuw!

400 vierkante meter kunst onder de rook van Eindhoven. Wij zijn te bezoeken op:

Woensdag 13-17 uur
Vrijdag 13-20 uur
Zondag 13-17 uur

SHE Art Gallery
De Huufkes 34
5674 TM  Nuenen

06 42621622
she@sheartgallery.com

Naam: SHE Art Gallery
Categorie: Kunst
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023