Skycooler

Skycooler

In de wereld van buitenleven, tuinen, sports, horeca, equestrian, evenementen en andere toepassingen komt Skycooler naar voren als een opvallende en geavanceerde koel- en luchtzuiveringsoplossing. Het is de ideale keuze voor voor diegenen die de warme zomers in Europa willen doorbrengen op hun terrassen, bij het zwembad, zowel binnen als buiten.

Wat maakt Skycooler zo bijzonder?
  1. Verkoeling en Luchtzuivering: Skycooler kan de omgeving aanzienlijk koelen, tot wel 10 graden lager dan de omgevingstemperatuur. Tegelijkertijd fungeert het als een luchtzuiveraar, waardoor ongewenste geuren verminderen en de luchtkwaliteit verbetert. Het is belangrijk op te merken dat Skycooler stof doet dalen, wat bijdraagt aan een schonere en comfortabelere omgeving.
  2. Insectenvrije Cloud: Een ander uniek aspect van Skycooler is dat het een insectenvrije omgeving creëert. Dit maakt het ideaal voor buitengebruik, waar gasten en ruiters kunnen genieten van een comfortabele en ongestoorde omgeving.
  3. Geurmanagement: Naast koeling en luchtzuivering kan Skycooler dienen als diffuser. Dit betekent dat je niet alleen kunt genieten van een aangename temperatuur en schonere lucht, maar ook van heerlijke geuren. In samenwerking met Fugazzi bieden we een limited edition geur.
  4. Energie-efficiëntie: Skycooler is extreem energiezuinig, met een maximaal verbruik van 210 watt (vergelijkbaar met een föhn). Dit betekent dat je kunt genieten van de voordelen zonder je zorgen te maken over hoge energiekosten.
  5. Drie Modellen voor Verschillende Toepassingen: The Big Man, Table Mate en de Mobile, zodat er altijd een passende oplossing is, ongeacht de locatie of behoeften.

Mariëlle van den Broek is de importeur van Skycooler in Europa en heeft met succes de voordelen van dit innovatieve systeem naar verschillende sectoren gebracht. Van horecaondernemingen tot evenementenlocaties en sportfaciliteiten, Skycooler heeft zich bewezen als de ideale oplossing voor iedereen die verkoeling en luchtzuivering zoekt.

Op de aanstaande beurs heb je de mogelijkheid om de Table Mate en de Big Man te ervaren, zodat je zelf kunt ontdekken hoe effectief en comfortabel Skycoolers werken. Als aanvulling op dit alles biedt Skycooler de mogelijkheid de Skycoolers te branden met je eigen logo of bedrijfsnaam, waardoor je merkzichtbaarheid wordt versterkt.

Dus, ongeacht of je in je tuin wil zitten en je gasten wil trakteren op een verkoelende bries zonder insecten, of je merk op een unieke manier wilt promoten; Skycooler biedt diverse mogelijkheden. Welkom in de toekomst van comfort en koeling met Skycooler.

Naam: Skycooler
Categorie: Verkoeling
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023