SusaStyle

SusaStyle

Fries en Perzisch, kan dat samen? Jazeker!

Wij komen uit Friesland en hebben een passie voor de parels uit het oosten, Perzisch design.

Met SusaStyle geven we vorm aan deze passie en vervullen we met onze exclusieve Perzische items een onweerstaanbare behoefte aan kleur.

Onze unieke collectie van vloerkleden, sierkussen en wandkleden worden met liefde en passie vervaardigd, zijn van hoge kwaliteit en bieden een enorme schoonheid en hoge comfort. Kenmerkend aan onze vloerkleden en stoffen zijn de blijvende heldere kleuren die door de jaren heen mooi blijven sprankelen.

Onze prachtige woonitems tillen jouw interieur naar een hoger niveau. De kleuren en rijke authentieke patronen zorgen er voor dat jij je helemaal thuis voelt.

Onze Perzische vloerkleden worden op een moderne wijze geknoopt en laten je de prachtige patronen zien die mensen over de hele wereld al duizenden jaren blijven verwonderen: tijdloze schoonheid dus. Een vloerkleed van SusaStyle is hèt vloerkleed, geschikt voor intensief gebruik, ook voor gezinnen met kinderen en/of huisdieren en ideaal voor mensen met een allergie.

Wees niet bang voor het drukke patroon, want werkelijk, het vloerkleed brengt juist rust in je ruimte en is een warme verbinder met al je woonitems. Hoe dat kan? Omdat het kleurenpallet van het vloerkleed blendt met de kleuren van je interieur.

Uniek en kleurrijk zijn ook onze kussens en wandkleden. De designs zijn gebaseerd op de aloude authentieke patronen en zijn prachtige woonitems voor zowel een modern, klassiek tot eclectisch interieur.

SusaStyle staat voor échte authentieke schoonheid!

Wees van harte welkom bij onze stand! We laten je graag onze parels uit het oosten zien en voelen. En we denken graag met je mee voor die rijke sfeer waar jij iedere dag blij van wordt!

Naam: SusaStyle
Categorie: Wandkleden, kussens, vloerkleden
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023