Thijssen Verheijden Architecture & Management

Thijssen Verheijden Architecture & Management

Architectuur en Management binnen één compact bureau met een persoonlijke benadering.

Je wil de uitdaging aangaan om een plek te creëren die als een jas voelt en waar je trots op bent.

Achteraf wil je kunnen zeggen: Dit hebben wij gedaan!

Eigenlijk ben je een beetje pionier, omdat een nieuw bouwproject neerzetten niet je dagelijkse bezigheid is. Spannend dus!

Er moeten tekeningen komen, maar waar begin je? Er komt veel bij kijken.

In de eerste plaats wil je een waanzinnig ontwerp, en je wil slim investeren. Je wil gevoel hebben bij het proces en niet afhankelijk zijn van de aannemer. Je hebt behoefte aan een toegankelijke partij die je regelmatig begeleid en verstand heeft van techniek en duurzaam bouwen (houtbouw/CLT), de planning & kosten bewaakt.

Wij doen dit graag voor jou of voor jouw klanten.

Sta jij voor het opzetten van een ambitieus bouwproject, waarin het gaat om slim investeren, duurzaamheid en hoge kwaliteit? Kom langs op onze stand om kennis te maken of neem contact met ons op via onze site.

Wij zijn een toegankelijk bureau met een persoonlijke benadering. Onze passie is architectuur waarbij onze stijl zich kenmerkt als modern met strakke detaillering en met oog voor traditie. Met de ervaring op het gebied van (bouw)management en conceptonwikkeling helpen we je meer grip en zekerheid te krijgen op jouw droomproject zodat het realiteit kan worden.

Onze projectorganisatie bevindt zicht in een netwerksetting. Door de compacte omvang en brede expertise zijn we slagvaardig en hebben we een breed netwerk van professionals.

Naam: Thijssen Verheijden Architecture & Management
Categorie: Architecture & Management
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023