Van Munster Badkamers

Van Munster Badkamers

Van Munster Badkamers onderscheidt zich, naast met zijn mooie showrooms en de expertise van onze sanitair specialisten,  in de markt  door te werken met vele toonaangevende merken.

Op deze Excellent Beurs doen wij dit samen met enkele van deze partijen zoals Gessi, Inbani, Geberit, Sunshower en Gardenia. Onze sanitair specialisten nemen u graag mee in de beleving van baden, douchen, wassen en ontspannen. Naast het functionele van een badkamer creëren wij het gevoel van luxe en ontspanning. Wij laten in onze showroom unieke designs zien die niet alleen inspirerend werken, maar u de vele mogelijkheden laten zien om functionaliteit en luxe te combineren. Onze sanitair specialisten zijn toegewijd en nemen de tijd om naar uw wensen te luisteren.

De kennis, kunde en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat onze badkamers niet alleen onderscheidend zijn, maar ook van een zeer hoog niveau door met een selectie van high-end producten te werken. Dit resulteert in een op maat gemaakte badkamer die bij uw levensstijl aansluit.

Van Munster Badkamers bestaat al sinds 1967 en is een familiebedrijf. De passie voor het sanitair is doorgegeven aan nu al de 4de generatie die met net zoveel energie en enthousiasme de visie van Van Munster draagt.

Van Munster Badkamers staat voor kwaliteit, luxe, beleving en goede samenwerking. Wij werken nauw samen met architecten en installateurs om de consument tijdens het traject te begeleiden naar hun droombadkamer. Deze goede samenwerking heeft geresulteerd in mooie en zeer hoogkwalitatief opgeleverde projecten.

Op onze website vindt u niet alleen de merken waar wij mee werken, maar krijgt u ook al een voorproefje van de beleving die u ervaart tijdens het creëren van uw badkamer. Bij bezoek aan onze showroom kunt u daadwerkelijk de materialen zien, voelen en samen met uw specialist combineren tot het perfecte eindresultaat.

Wij ontmoeten u graag bij onze designerwoning op de EXCELLENT woonbeurs of anders in één van onze showrooms, tot dan!

Naam: Van Munster Badkamers
Categorie: Badkamers
Hal: 6

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023