Vloerenhuis Amsterdam

Vloerenhuis Amsterdam

Iets vernieuwends zien? Kom langs bij het Vloerenhuis Amsterdam in hal 5 en laat je inspireren door de ‘vergeten houtsoorten’. In samenwerking met Linda Pol en Belgiqa is er gekozen voor een Mahonie houten planken vloer. Niet iedereen heeft bij Mahonie hout een associatie met een modern interieur. Mahonie hout wordt van nature gekenmerkt door diepe rood/bruin tinten die je vaak terug vindt in een klassiek interieur. Belgiqa heeft de vloer speciaal behandeld, de natuurlijke eigenschappen in combinatie met de behandeling zorgen voor een unieke kleur! De tekening van het hout draagt bij aan de fraaie uitstraling met een gevarieerd patroon. Van harte welkom om dit te komen bekijken.

Al ruim 115 jaar zijn wij dé specialist als het gaat om houten vloeren. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een nieuwe houten vloer en/of een renovatie van de bestaande parket vloer. Het Vloerenhuis Amsterdam is een hecht familie bedrijf dat sinds 1908 is gevestigd in Amsterdam. Inmiddels staat de vierde generatie aan het roer en ook nu is kwaliteit de nummer één prioriteit in alles wat we doen. Dit begint bij onze specialisten in de winkel die je voorzien van een deskundig advies tot aan de uitvoering door onze eigen parketteurs. Door goed samen te werken, kennis uit te wisselen en net een stapje verder te denken weten we elk project om te zetten tot een succes.

In onze winkel aan de Parnasussweg 216 (Amsterdam Zuid / Zuid-As) hebben we een ruime collectie aan verschillende vloeren. Of het nu gaat om een planken vloer wel bekende visgraat, of juist een bijzonder patroon, bij ons ben je aan het juiste adres. We werken samen met Bauwerk, Listone Giordano, Real Dutch Floor, Belgiqa, BoleFloor, Dennebos Flooring en Alphenberg Leather. Naast deze toonaangevende merken hebben we ook onze eigen Custom Made vloeren. Dit is zoals het woord zegt, maatwerk. Van kleuring tot aan de vorm en het bijbehorende patroon, we denken graag mee in het ontwerp van jouw droomvloer. Van harte welkom om bij ons langs te komen! Benieuwd naar onze projecten? Bezoek onze website en laat je inspireren, www.vloerenhuis.nl.

Naam: Vloerenhuis Amsterdam
Categorie: Vloeren
Hal: 5

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023