Wallmakers

Wallmakers

Experts in stijlvolle en duurzame wandbekleding.

Bij Wallmakers zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige en duurzame wandbekleding die luxe en stijl toevoegt aan elk interieur. Met onze jarenlange ervaring en toewijding aan vakmanschap streven we ernaar om inspirerende ruimtes te creëren met eerlijke producten.

Exclusieve houten wandpanelen en akoestische panelen van FORM AT WOOD

Nieuw in Nederland en uniek in zijn soort: op de Excellent Woonbeurs 2023 presenteren wij de luxe, handgemaakte wandpanelen van onze partner FORM AT WOOD. Ze vormen de perfecte oplossing voor elk interieur waarbij elegantie en functionaliteit samenkomen. Wat deze houten wandpanelen  onderscheidt, is de combinatie van esthetiek, functionaliteit en duurzaamheid. Elk wandpaneel is zorgvuldig vervaardigd met behulp van hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken. Bij Wallmakers begrijpen we dat elk interieur uniek is en een persoonlijke touch vereist. Daarom bieden we een breed scala aan patronen, kleuren en afwerkingen om aan verschillende behoeften en stijlen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een minimalistisch ontwerp, een speels patroon of een opvallend statement, onze 2D- en 3D-wandpanelen komen aan uw wensen tegemoet. 

Handgemaakte massief houten wijnhouders van OWN Studio

Ook tonen wij u op de Excellent Woonbeurs 2023 graag de stijlvolle, exclusieve design wijnhouders van OWN Studio. Een eyecatcher in uw huis of bedrijfsruimte. Ze zijn verkrijgbaar in drie houtsoorten en in verschillende modellen voor 3 tot 51 flessen wijn. Ook als u nog een mooi eindejaarsgeschenk zoekt, bent u bij Wallmakers aan het juiste adres! 

Ontzorgen, advies en uitvoering van projectinrichting

We begrijpen dat een verbouwing, project- of interieurinrichting een complex proces kan zijn. Daarom nemen we graag de zorgen uit handen en begeleiden we u tijdens elke stap. Ons team van experts staat voor u klaar om professioneel advies te geven en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij uw specifieke behoeften. Of u nu uw huis, een kantoor, winkel, hotel of een andere ruimte wilt afbouwen, afwerken of inrichten, wij zorgen ervoor dat het proces efficiënt en zonder stress verloopt.

Eén aanspreekpunt

Van oplevering tot styling en van stucwerk tot luxueuze wandafwerking, onze kracht is dat wij totaaloplossingen kunnen bieden bij uw verbouwing en afbouw. Doordat wij nauw samenwerken met diverse partijen met ieder hun eigen specialisme, heeft u maar één aanspreekpunt tijdens de projectinrichting. Dat geeft rust en zorgt voor een efficiënte planning.

Meer weten? Kijk op www.wallmakers.nl, mail ons via info@wallmakers.nl of bel ons op 06-41384913.

Naam: Wallmakers
Categorie: Wandbekleding
Hal: 3

Ontdek meerdere exposanten van de EXCELLENT woonbeurs 2023